Elizaveta Maximová si zahrála ve filmu Přání Ježíškovi s Richardem Krajčem: Překvapil mě už na první zkoušce, má nádhernou energii

30. říjen 2021

Hostem Lenky Vahalové byla tentokrát herečka ruského původu Elizaveta Maximová. Ve studiu vyprávěla o novém filmu Přání Ježíškovi, ale také o nové hře Petra Zelenky Beckham, kterou chystá Studio DVA.

Přání Ježíškovi režisérky Marty Ferencové bude mít premiéru letos 11. listopadu. „Přání Ježíškovi se odehrává na Štědrý večer. Je tam spoustu postav, jejich životy se prolínají mezi sebou. A jedna z těch linek je mojí postavy Nely, která zoufale touží po lásce, kterou nenachází,“ říká k novému filmu Elizaveta Maximová. „Rozhodně to je něžnější, než co jsem hrála doposud. Proto jsem byla fakt šťastná, že mě Marta Ferencová do toho filmu oslovila, protože ve mně viděla nějakou jemnost, kterou třeba někdo předtím neviděl.“

Hereckým protějškem jí je ve filmu frontman skupiny Kryštof Richard Krajčo. „Richard mě strašně překvapil už na první čtené zkoušce. Má nádhernou energii a v nějakou chvíli mi přišlo, že vlastně vůbec nemusím nic hrát. Že dává hereckému partnerovi tolik, že vy to můžete jenom přijímat,“ prozrazuje mladá herečka.

Elizavetu Maximovou budete moci vidět i v nové divadelní komedii ze světa bulváru Beckham. Ta bude mít premiéru 16. března příštího roku. „Je to o aféře Davida Beckhama a jeho mediálním skandálu, kdy jeho asistentka Rebeka Loos přišla do médií a řekla, že měla s Davidem Beckhamem poměr. A to se skutečně stalo,“ přibližuje Elizaveta a dodává, že ztvárňuje právě postavu Rebeky.

V hledáčku bulváru byla už i sama Elizaveta, nezažila prý ale nic, co by jí rozvrátilo vztahy, a nad bulvárním obsahem se spíš baví. „Mám velké štěstí, že většina mé rodiny žije v Rusku, takže i kdyby tady byly ve všech bulvárech moje prsa nebo jakákoliv špína, tak to hlavně neublíží mojí rodině,“ dodává.

Jak prožívala svou nominaci na Českého lva? Proč ji při zkoušení hry v Dejvickém divadle zachvátila panika? A proč nemá žádnou vysněnou roli? Poslechněte si celý rozhovor Lenky Vahalové s herečkou Elizavetou Maximovou.

autoři: Lenka Vahalová , ech