Nic nám neschází, pochvalují si lidé v bazénu hotelu Thermal. Funguje i saunový svět

Loni v létě byl při filmovém festivalu v Karlových Varech bazén hotelu Thermal ještě spíš staveništěm. Řemeslníci i po jeho slavnostním otevření pokračovali v rekonstrukci zázemí. Lidé tak při opalování poslouchali rozbrusky nebo v šatně míjeli řemeslníky, kteří teprve instalovali dvířka skříněk. Letos už to u bazénu s krásným výhledem na Karlovy Vary vypadá mnohem líp.

Pítko, které loni stříkalo silný proud dva metry do výšky, už letos funguje, jak má. Dá se to říct i o ostatním vybavení, jako jsou sprchy, skříňky a lehátka. „Voda je výborná, teplá, nic nám neschází,“ říká Simona, která je přímo z Karlových Varů.

Bazén hotelu Themal v Karlových Varech

Přišla s kamarádkou, leží na lehátku a z kelímku popíjí drink. Loni tady žádné občerstvení nefungovalo. A lidé si na to stěžovali.

Se současným stavem je spokojený i Aurel Klimt, animátor a držitel Českého lva za film Lajka. „Festival bez možnosti se tady trochu zchladit nebo koupat? Celkem mi to scházelo,“ říká.

Restaurace s výhledem

Spokojení návštěvníci znamenají jistou úlevu pro Vladimíra Nováka, ředitele hotelu. „Na podzim jsme zavřeli bazén, abychom dali stavební firmě šanci dílo dokončit a hlavně napojit ho na saunový svět. Od května už běží i restaurace s výhledem na Vary,“ přibližuje.

Ředitel Novák ale přiznává, že všechno ještě dokončené není, chybí třeba recepce u saunového světa a dětské brouzdaliště se zprovozní během několika dní.

Bazén hotelu Thermal
Spustit audio

Související