Policisté hledají svědky smrtelné dopravní nehody a napadení

7. prosinec 2018 12:59

Srážku tramvaje s chodcem prošetřují už téměř měsíc dopravní policisté. Do teď se totiž nepodařilo zjistit totožnost zemřelého chodce. Dále prosí o pomoc s hledáním muže, který bezdůvodně napadl cestujícího…

Smrtelná událost srážky tramvaje s chodcem se stala po 17. hodině 17. listopadu v ulici Švehlova v Praze 10. Chodec nehodu nepřežil a policisté do teď neví, co střetu předcházelo. Zároveň neznají totožnost zemřelého. „Pokud kdokoli disponujete jakýmikoli informacemi, s jejichž využitím by se podařilo zjistit mužovu totožnost, případně objasnit okolnosti celé události, předejte nám je prosím prostřednictvím linky tísňového volání 158,“ uvedl policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Policisté dále hledají muže, kteří bezdůvodně napadli jiného muže. Ranou pěstí mu přitom zlomili dva zuby. Tato událost se stala 10. listopadu u metra Skalka. Výtržnici mu u východu nejprve zatarasili cestu, čemuž se vyhnul, ale o jednoho lehce zavadil. Jeden z nich proto cestujícího doběhl, osočil ho, že neumí chodit a začal mu sprostě nadávat. „V ten okamžik k němu přistoupil druhý z mužů a dal mu pěstí do obličeje, čímž mu zlomil dva zuby. V útoku se agresoři snažili pokračovat, ale byli vyrušeni svědkyní a z místa utekli,“ uvedli policisté. Podle poškozeného jeden z mužů mluvil česky se silným východoevropským přízvukem. Pokud jste napadení viděli nebo znáte výtržníky, volejte 158.

autor: jp
Spustit audio