Rádio Praha naladíte v pásmu FM na frekvenci 107.1 nově i v tunelovém komplexu Blanka

31. březen 2023 09:37

Stanice Rádio Praha je k dispozici nově nejen na analogovém kmitočtu 107,1 FM, ale také v tunelech. Po dvou dálničních tunelech úseku D0, konkrétně Praha – Cholupice a Lochkov, spouští vysílání také v tunelovém komplexu Blanka.

„Neustále pracujeme na zlepšování pokrytí FM signálu Rádia Praha. Jsem rád, že dnes k tunelům na D0 přibyl i nejdůležitější tunelový komplex a od Troji až na Smíchov naši posluchači o signál Rádia Praha nepřijdou,“ potvrzuje vedoucí programu Rádia Praha Karel Zajíc.

„Jen doplním, že neusínáme na vavřínech a pracujeme dál. Věřím, že do konce roku budeme mít pro posluchače další dobré zprávy,“ pokračuje.

Tunel Blanka před otevřením

Rádio Praha naladíte v pásmu FM na frekvenci 107.1, přičemž zůstává zachován i poslech v DAB+ prostředí nebo prostřednictvím webu Českého rozhlasu a mobilní aplikace mujRozhlas.cz. Stanice nabízí posluchačům dopravní informace každých 15 minut.

Signál v tunelovém komplexu si ověřila i létající redaktorka Sabina Vosecká, poslechněte si záznam jejího vstupu do vysílání.

autor:
Spustit audio

Související