Rok je téměř u konce, ale basy dunět nepřestaly. Casablanka a Humla ve speciálním DJ setu!

21. prosinec 2023

Do nejnovější epizody si moderátoři Kewu a STEADY přizvali kolegu Casablanku z pořadu Scéna s Opakem Dissu. Dalším hostem byl producent Humla z jihlavského uskupení 58G. Čtveřice tak spojila síly na 60minutovém nabitém mixu. Poslouchejte nejnovější a zároveň předposlední epizodu Flámu tohoto roku právě teď!

Celý večer otevřel Casablanka, který se klasicky postaral o hlubokou basovou atmosféru hned při startu celého setu, který jednoznačně roztřese i ty silnější povahy.

Kewu se postupně přidal a nasadil laťku velmi vysoko. Malcuth & Facutum, Central Cee nebo i brazilský AKA AFK si skrz Kewua v mixu našli místo. Nemohl se samozřejmě vynechat ani žánr Bassline. Kewu k tomu přidal Nintendo edit tracku Hard od rapového dua Newham Generals.

Jako další se připojil STEADY s (dle svých slov) jedním z nejlěpších releasů roku 2023.  Tím je pro STEADYho track Something Different (feat. Chip), z projektu Winning Team of Frisco a INFAMOUSIZAK. Později samozřejmě přidává do setu něco z bassové kultury a tím není nic jiného než track Backie Riddim od Miny a nového oblíbence Lamsiho.

Humla navazuje na grimovou náturu setu svým nevydaným beatem, ve kterém se inspiroval grimeovým velikánem Wileym. Jako další pouští nový track Mainstrem z projektu od producenta Melo a nového oblíbence KwolleM. Taneční duch byl jednoznačně přítomen. UKG selekce nesměla chybět, proto máte jedinečnou možnost si ji poslechnout právě teď ve velmi speciálním DJ setu pro Flám!

Poslechněte si speciální díl Flámu, kde zahrál i DJ Casablanka a Humla z 58G.

autoři: Kewu , STEADY
Spustit audio