Nejnovější
-
Jídlo
Špenátové rizoto s parmezánem. (Ne)tradiční italské jídlo vařené až do skvělé krémové konzistence
Rizoto je český název pro italský pokrm z rýže zvaný risotto. Podle tradičního receptu by se mělo připravovat z rýže vařené ve vývaru, která se doplňuje máslem a cibulí.
-
Jídlo
Pastýřský koláč. Na talíři určitě neodoláte zapečenému mletému masu se zeleninou a bramborovou kaší
Bramborová medaile sice značí čtvrté místo, v kuchyni se ale brambory nedostižně drží na prvních příčkách. Jsou pokrmem mnoha názvů i tváří.
-
Jídlo
Losos s arašídy a bylinkami. Netradiční varianta krásné ryby, která vás na talíři určitě nezklame
Losos patří mezi nejdostupnější ryby na našem trhu. V kuchyni se dají využít téměř všechny jeho části. Losos patří mezi tučnější ryby. Více tuku obsahuje její břišní část.
-
Jídlo
Poctivá cibulačka na zahřátí! Jak se říká „polévka je grunt a to ostatní je špunt“. Navíc je zdravá
Dnes si připravíme tzv. „obědovou polévku". Tak většinou doma říkáme hustým polévkám, které směle s kouskem pečiva nahradí oběd. Mezi nejoblíbenější patří cibulačka.
-
Jídlo
Zapečená kuřecí prsa s bramborami a červenou řepou. Kdo by neměl rád jemné a lehce stravitelné maso?
S trochou nadsázky se může říct, že kuře je takový novodobý králík. Poté, co se snížil počet drobných chovatelů králíků, získalo kuře v našich domácnostech podobnou pozici.
-
Jídlo
Dušená treska se zeleninou. Zdravé a lehké jídlo, které navíc potěší i vaše oči svojí barevností
Kulinářské možnosti této ryby objevili lidé už před mnoha staletími, neboť treska byla takříkajíc víceúčelová. Mohla se totiž uvařit nejen čerstvá.
-
Jídlo
Bramborové taštičky plněné kysaným zelím. Z obyčejného bramborového těsta vykouzlíte parádní jídlo
Jde o jednoduchý a velmi chutný pokrm, který může připravit i kuchařský začátečník. Plněné bramborové taštičky vám přijdou k chuti. Jídla z brambor jsou populární i u dětí.
-
Jídlo
Zkuste si připravit krůtí nudličky v omáčce s hořčicí. Odborníci řadí krůtí maso mezi superpotraviny
Máte rádi drůbeží maso? Někdo dává přednost grilovanému kuřeti, jiný má rád drůbeží kousky v nějaké směsi. My pro vás ale máme jiný tip!
-
Jídlo
Zelené zlato, to je brokolice. Připravte si z ní karbanátky se slaninou a určitě nebudete litovat
Brokolice je zelenina nejen chutná, ale také zdravá. Především díky vysokému obsahu vitaminu C patří mezi potraviny prospěšné pro lidský organismus.
-
Jídlo
Polévka je grunt a nikdy neuvaříte dvakrát stejnou. Zkuste si ji udělat z mletého masa a s fazolemi
Dnes si připravíme tzv. „obědovou polévku". Tak říkáme hustým polévkám, které směle nahradí vydatný oběd. Mezi nejoblíbenější patří například gulášová nebo fazolová.
Stránky
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- následující ›
- poslední »
Další pořady
-
Zálety Aleny Zárybnické
To si nemůžete nechat ujít. Vypravte se s oblíbenou televizní moderátorkou každý týden na zálety!
-
Rozhlas jede za vámi
Zábavná show Aleše Cibulky se vydává na cestu po celé České republice. Každý měsíc na jiném místě a s bohatým programem.
-
Pochoutkový rok
Kulinární magazín, ve kterém soutěží vaše posluchačské recepty. Rok 2025 je na sladko. Startujeme 9. března! Pochlubte se svým rodinným sladkým receptem a vyhrajte!