Veronika Khek Kubařová: StarDance pro mě bylo srdcovkou. Ještě než jsem v něm účinkovala

18. říjen 2021

Vítězka poslední řady StarDance chyběla na zahájení té nové. „Byla jsem na zájezdu s Dejvickým divadlem. Nešlo s tím nic dělat,“ posteskla si herečka v rozhovoru pro Blízká setkání. Všechny díly Blízkých setkání najdete na webu Dvojky nebo v mobilní aplikaci mujRozhlas

„Přenos jsem sledovala v šatně mezi svými jednotlivými výstupy a prožívala jsem přitom takovou zvláštní a obrovskou euforii a nostalgii,“ přiznává Veronika Khek Kubařová moderátorce Tereze Kostkové.

Televizi sledovala přesto, že nerada odbíhá myšlenkami v průběhu představení. V hlavě jsem tak naladěná na představení, že se neumím odpojit. Ale stalo se mi, že jsem se jednou zakecala, tuším, že s Klárou Melíškovou v Rackovi, a byl to strašný moment,“ vypráví dnes už se smíchem.

Blízké setkání při tanci

„StarDance pro mě bylo srdcovkou, ještě než jsem v něm začala účinkovat,“ vzpomíná herečka dál. „O to větší je ale dnes, kdy jsem to celé zažila.“

Se svým tanečním partnerem Dominikem Vodičkou si prý velice rozuměla. „Bylo to pro nás, a tady se to hodí říct, blízké setkání. Věřím na to, přeji si to a život mi to naštěstí posílá, že při práci člověk potkává blízké duše. A Dominik je jedna z nich,“ vyznává se.

Čím je zajímavý jejich nový společný klip? Jak je na tom s tancem její manžel? Čí je poradkyně? Co ji baví na divadle?  

autoři: Tereza Kostková , eh

Související