Blesková soutěž o lístky na koncert filmové hudby

23. březen 2016

Soutěž skončila. Výherce: Ludmila Pospíšilová, Praha.

Filmová filharmonie je symfonickým orchestrem, který sdružuje mladé profesionální hudebníky - studenty a absolventy středních a vysokých hudebních škol. Vystupuje převážně ve více než šedesátičlenném obsazení. Nyní se FILMharmonie vrací se zbrusu novým programem, který uvede po úspěšných a vyprodaných koncertech na FILM MUSIC PRAGUE. Pod vlastní hlavičkou vystoupí v Praze v Dvořákově síni Rudolfina (12. dubna), v sále Filharmonie Hradec Králové (10. dubna) a také bude koncertovat na Moravě, v sále Reduta Moravské filharmonie Olomouc (8. dubna).

Program je tentokrát tematicky laděn do žánru dobrodružství a dává tak divákům možnost přiblížit se svým filmovým hrdinům. "Rozhodně nebude chybět Indiana Jones, Zorro, Mumie, Mulan, Gladiátor nebo Piráti z Karibiku, ale těšit se můžete i na mnoho dalších zajímavých titulů," říká ředitel orchestru Matěj Lehár. Více informací také najdete na webových stránkách orchestru www.filmharmonie.cz.

Soutěžíme o 2 vstupenky na koncert filmové hudby Dobrodružství 12. dubna od 19:30 hodin ve Dvořákově síni pražského Rudolfina.

Stačí odpovědět správně na otázku: Jaké je jméno dirigenta Filmové filharmonie?

a. Chuhei Iwasaki
b. Yuki Kawasaki
c. Ichiro Iwasaki

První soutěžící, který zašle správnou odpověď, dostane 2 vstupenky na koncert filmové hudby Dobrodružství 12. dubna od 19:30 hodin ve Dvořákově síni pražského Rudolfina.

Odpověď na soutěžní otázku včetně svého jména a kontaktu zašlete na e-mail:
marketing.regina@rozhlas.cz

Soutěž trvá do vyčerpání výher.

Soutěž se řídí Pravidly pro účast v soutěžích ČRo Regina.

Každý účastník má nárok pouze na jednu výhru. Finanční plnění výher není možné.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.