Další soutěž o rybí dobroty od společnosti Nekton

26. duben 2016

Soutěž ukončena: Jindřiška Baumruková, Brandýs nad Labem; Karel Bělák, Valašské Klobouky; Stanislav Brhel, Praha; Radka Černá, Aš; Daniela Dočkálková, Ostrava; Martin Hlavica, Vlachovice; Jana Chlebišová, Hlučín; Michal Karafiát, Košetice; Jindříška Mazáčová, Horní Bečva; Rastislav Studenič, Semice.

Společnost Nekton působí na českém a slovenském trhu od roku 1991. Zabývá se dovozem rybích konzerv a chlazených rybích výrobků - polokonzerv. Vše pouze a výhradně z mořských ryb. Společnost Nekton prodává výrobky řady Wellness, které jsou prospěšné lidskému zdraví a jsou součástí zdravého životního stylu. V letošním roce připravuje spolupráci s obecně prospěšnou společností Vím, co jím a piju o.p.s. a zařadí se tak do projektu Vím co jím, aby získala patřičné certifikace právě pro výrobky řady Wellness.

Pro výrobky řady Wellness má nastavena následující kritéria: nesmí obsahovat konzervanty, barviva a jiné přídatné látky, takzvaná éčka, která nejsou na přírodní bázi, ale jsou "chemického" původu; nesmí obsahovat nepřiměřeně vysoké množství nasycených tuků, cukrů a soli, a naopak musí obsahovat zdraví prospěšné omega 3 mastné kyseliny. Kompletní sortiment výrobků najdete na www.nekton.cz

Od úterý 26. dubna do čtvrtka 28. dubna máte možnost vyhrát 10 dárkových balíčků rybích WELLNESS dobrot od společnosti Nekton (obsahující například produkty Tuňák kousky ve vlastní šťávě a rostlinném oleji, Tuňákový salát Karibik a Mediterran nebo Losos se zeleninou na skandinávský či řecký způsob).

Stačí správně odpovědět na otázku: Která redaktorka si zve každý den do rozhlasové poradny hosty z nejrůznějších oblastí?

a. Ivana Navrátilová
b. Štěpánka Duchková
c. Lenka Vahalová

V pátek 29. dubna 2016 vylosujeme ze všech došlých správných odpovědí deset, které odměníme dárkovými balíčky rybích dobrot WELLNESS od společnosti Nekton.

logo Nekton

Odpověď na soutěžní otázku včetně svého jména a kontaktu zašlete na e-mail:
marketing.regina@rozhlas.cz

Soutěž trvá do vyčerpání výher.

Soutěž se řídí Pravidly pro účast v soutěžích ČRo Regina.

Každý účastník má nárok pouze na jednu výhru. Finanční plnění výher není možné.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka