James Blunt zveřejnil před pražským koncertem dojemné video se svým nemocným otcem

28. leden 2020

Zpěvák James Blunt natočil emotivní videoklip k singlu Monsters. Vyrovnává se v něm s onemocněním svého otce, který trpí chronickým onemocněním ledvin 4. stupně.

Nový singl a klip je poctou umírajícímu otci, který si ve videu zahrál. „Nejsem tvůj syn, nejsi můj otec / Jsme jen dva dospělí muži, kteří se rozloučili / netřeba odpouštět, netřeba zapomenout / znám své chyby a znáš moje,“ zpívá James Blunt v nové písni Monsters. Zpěvák se v klipu snaží držet slzy. Téměř celou dobu ho kamera zabírá z detailu, ke konci videa ale kamera odhalí i otce, který po celou dobu písně sedí vedle něj.

Video s jediným střihem a spoustou emocí režíroval Vaughn Arnell. Všechen výtěžek z písně Monsters se James Blunt rozhodl poslat na charitu Help For Heroes a British Legion. 

Známého zpěváka můžete v Praze slyšet už v pátek 6. března, kdy vystoupí s kapelou v Tipsport Areně v rámci turné k novému albu Once Upon A Mind.

www.jamesblunt.com   

autor: jp | zdroj: BrainZone

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.