Kam v Praze za sportem

10. listopad 2012

Pozornost většiny sportovních diváků se dnes bude sice upínat do finského Turku, kde v rámci Euro Hockey Tour uzavřou čeští hokejisté své působení na Karjala Cupu proti Rusku, teď vám ale nabídneme kam za sportem v Praze.

Činit se bude muset česká ragbyová reprezentace. Na hřišti Tatry Smíchov přivítá od 14 hodin v rámci kvalifikace mistrovství Evropy Divize 1B ve veledůležitém utkání rozjeté Švédsko. Pod Strahovem budou proti nováčkovi bojovat svěřenci trenéra Kafky bez dlouhodobě zraněného kapitána Šustera a jen se čtyřmi krajánky.

V 10. kole ženské basketbalové ligy zavítá na palubovku VŠ praha průběžně třetí Brno. Souboj domácích hráček s průběžně třetími Brňankami, které v týdnu po jedenácti euroligových zápasech konečně vyhráli, startuje v hale na Folimance v půl třetí.

Od 16 hodin a 30 minut je na programu zahájení duelu extraligy házenkářů mezi Duklou a Kopřivnicí. Pražané budou chtít před domácími fanoušky po reprezentační pauze napravit poslední zaváhání s Lovosicemi a udržet kontakt se špicí tabulky. V interlize žen začne ve stejný čas duel Slavie s Veselým na Moravě.

Volejbalistky Slavie se v 6. kole střetnou se zatím předposlední Ostravou. Zápas startuje ve Vršovicích v 19 hodin.

autor: jbk
Spustit audio