Návykové hlazení. Hudbu heboučkou jako kočička produkují Bakar nebo Nessa Barrett

29. červen 2023

Poprvé po 42 letech se stalo, že první dvě místa amerického singlového žebříčku obsadily country songy. Za nový milník v éře streamovacích platforem jsou zodpovědní Morgan Wallen a Luke Combs – druhý zmíněný sice s předělávkou písně od Tracy Chapman, i tak se to ale počítá. Co dalšího se počítá, jsou žebříčkové úspěchy jihokorejského boybandu Ateez nebo rappera Gunny, který vydal své první album bez hostovaček. Došlo i na hlazení!

„Je to heboučká kočička, jak teď poslední dobou říkám,“ vypadlo z Annabelle po poslechu hladivých nových singlů od londýnského indie písničkáře Bakara a americké zpěvačky Nessy Barrett. Ta prý píše songy od chvíle, co se naučila chodit a mluvit. Nebylo to ale pouze příjemné, Annabelle si musela protrpět třeba vysamplovanou Barbie Girl od dánsko-norské skupiny Aqua.

Soudě dle nedávných titulků hudebních webů, se na koncertech rozmohl jeden nešvar, a sice házení věcí po vystupujících. Po nedávném incidentu na show Bebe Rexhy, kterou někdo trefil smartphonem do hlavy, teď všechno posunul na novou úroveň člověk z publika koncertu Pink. Během vystoupení jí totiž na pódiu přistál pytlík s šedým prachem. Proč?

Kdo zazářil na letošních BET Awards? Co si myslet o tom, že Drake vydal sbírku básní, kterou podpoří novým albem? A je pravda, že sebou Sam Smith plácl o zem? Pusťte si čerstvý díl Velkých čísel!

autoři: Filip Černý , Annabelle
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.