Už nemusíte nic! Rapový vampír Lil Uzi Vert a neohrožená Olivia Rodrigo ovládli hitparády za vás

13. červenec 2023

Poprvé se letos nějaká rapová deska podívala na vrchol amerického albového žebříčku. Hodně s tím jistě zamíchá ještě Utopia Travise Scotta, zatím si ale prvního místa užívá Lil Uzi Vert, který napříč 26 tracky nového alba Pink Tape děsí Filipa trap metalem a středně kreativně vyčerpaný heslovitě pořvává na Annabelle. Velký čísla tentokrát hlavně o Olivii Rodrigo, která – stejně jako Lil Uzi – zakousla upíří tesáky do trapéz Morgana Wallena a sesadila ho z žebříčkového trůnu.

Jedna z největších současných popstars, americká zpěvačka a songwriterka Olivia Rodrigo, ukazuje své GUTS. Právě po kuráži (a případně vnitřnostech) pojmenovala své připravované druhé album, a ať už na singlové novince Vampire verbálně střílí do kohokoliv – dotyčný by měl litovat svých činů. Výrazy jako „bloodsucker“ a „fame f*cker“ označuje neznámou osobu, kterou si internet profiluje jako jednoho z jejích expřítelů nebo ztělesněnou „labelovou pijavici“, která se na ni přisála.

Nový videosingl vydala také stálice tuzemské pop music Ben Cristovao, který má konečně pocit, že pod kabátkem z peněz a slávy už nemusí nic. A asi má pravdu! Novinku Nemusim nic se vyplatí vyzkoušet už jen kvůli propracované taneční choreografii, jinak jde o jeho pokus o letní hit. O tom, jestli vyšel nebo ne, se přesvědčte sami. Annabelle s Filipem najelo minimálně ústřední heslo „Ne ne ne ne ne nic, ne nemusim nic“.

Je maminka Dominica Fikea výřečná? Jak se klube soundtrack letošního blockbusteru Barbie? A co Madonna, už je v pohodě doma? Pusťte si čerstvý díl Velkých čísel!

autoři: Filip Černý , Annabelle
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.