Regina včera slavila! Budovu si prohlédly stovky lidí.

19. červen 2011

Budova Národního domu v Karlíně oslavila v sobotu 100. výročí svého otevření. A toto výročí jsme si samozřejmě nenechali ujít. Na naší zahradě i uvnitř objektu jsme pro vás připravili zajímavý program.

Včerejší den jsme v Regině zasvětili oslavám. Národní dům v Karlíně, ze kterého pro vás vysíláme, totiž oslavil krásné kulaté výročí. A přestože nevyšlo počasí tak, jak jsme si představovali, vy jste se nenechali touto nepřízní odlákat. Mezi 14. a 17. hodinou dorazilo na prohlídku budovy zhruba 500 lidí.

Samotný program odstartoval po 13. hodině a vzhledem k počasí jsme ho museli trochu měnit. Pokud jste ale k nám do zahrady dorazili, mohli jste se potkat s řadou zajímavých osobností. Nechyběl mezi nimi například starosta Prahy 1 Oldřich Lomecký. "Rádio mám hrozně rád, protože v autě to bez rádia nejde. A potom, přiznám se, nejsem ten typ, který usíná u televize, že tam počká na zrnění, ale spíš si lehnu, zavřu oči a pustím si radio. A Regina patří mezi mé oblíbené stanice," říká Lomecký.

Zlatým hřebem oslav bylo zahájení Karlínského filmového léta. Letošní ročník odstartovala česká komedie Rekvalifikace. Tedy film o muži, který čerstvě překročil padesátku a ne vlastní vinou přišel o práci. A pokouší se hledat novou. V průběhu léta pro vás samozřejmě ale máme přichystanou i celou řadou dalších zajímavých snímku. Stačí navštívit naše webové stránky, podívat se na aktuální program a přijít za námi do Hybešovy ulice.

0:00
/
0:00
Spustit audio