Rychlá soutěž o vstupenky na FOR TOYS, FOR BABIES a FOR GAMES

19. říjen 2017

Soutěž skončila. Výherci: Drahomíra Drsová; Alena Hráchová; Daniela Petrtýlová; Kateřina Rohošková.

Veletrhy nabídnou od 19. do 22. října 2017 výběr toho nejlepšího, co se dostane letos na Vánoce na pulty obchodů. Více než 200 vystavovatelů nabídne ucelenou prezentaci produktů a služeb pro děti všech věkových kategorií i jejich rodiče. K vidění a ke koupi tak bude kompletní vybavení pro miminko, potřeby a oblečení pro menší děti, hry a hračky všech druhů. Velká část vystavovatelů navíc poskytne na nákup speciální veletržní slevy.

FOR TOYS: hry a hračky pro malé i velké. Tradiční veletrh FOR TOYS nabídne v jedné hale areálu PVA EXPO PRAHA hry a hračky pro děti. Vystavovatelé přivezou novinky z oblasti stolních a kreativních her, hlavolamů, didaktických her, ale i hraček pro nejmenší. Malí návštěvníci si budou moci hry také vyzkoušet. Zastoupeno bude i letos mnoho českých výrobců. Zajímá vás, jaké hračky chtějí letos děti najít pod stromečkem? Na veletrhu najdete odpověď.

FOR BABIES: veletrh pro maminky. S očekáváním narození miminka je spojeno i nakupování výbavičky, bez které se v následujících měsících a letech neobjedete. Tradiční veletrh FOR BABIES představí i v letošním roce nejvýznamnější firmy, které nabízejí kočárky, autosedačky, oblečení pro miminka i staří děti nebo oblíbené látkové plenky. Těšit se můžete na expozice plné dětských lahviček, dudlíků a kosmetiky, capáčků a botiček nebo dětských kol a odrážedel. Pestrá nabídka vystavovatelů bude doplněna o zajímavé workshopy a přednášky na aktuální témata, které moderní maminky zajímají: barefoot obouvání, vaničkování nebo zdravé přebalování. K dispozici bude dětský koutek a zázemí, kde můžete své miminko přebalit nebo nakojit. Více informací naleznete na fortoys.cz

Soutěžíme o 5 x 2 vstupenky na veletrhy FOR TOYS, FOR BABIES a FOR GAMES (19. – 20. 10. 2017 v PVA Expo Praha v Letňanech).

Soutěžní otázka: Kdo byl posledním hostem v pořadu K věci Štěpánky Duchkové?

a. Dagmar Pecková
b. Jana Drexlerová
c. Miroslav Bobek

Prvních pět soutěžících, kteří zašlou správnou odpověď, dostane 2 vstupenky veletrhy FOR TOYS, FOR BABIES a FOR GAMES (19. – 22.10.2017 v PVA Expo Praha v Letňanech).

Odpověď na soutěžní otázku včetně svého jména a kontaktu zašlete na e-mail:
marketing.regina@rozhlas.cz

Soutěž trvá do vyčerpání výher.

Soutěž se řídí Pravidly pro účast v soutěžích ČRo Regina.

Každý účastník má nárok pouze na jednu výhru. Finanční plnění výher není možné.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka