Solidně vypadající muž se obnažoval ve večerce. Poté začal sexuálně obtěžovat i prodavačku

9. listopad 2018 15:24

Původně přišel do večerky pro drobnost, utekl ale s ostudou. Neznámý muž si tam vybírání zboží zpříjemňoval masturbací svého obnaženého penisu. Poté začal sexuálně obtěžovat i prodavačku.

Případ se stal 29. října v prodejně v ulici Bělohorská v Praze 6. Když muž přišel do večerky, zamířil rovnou do zadní místnosti, kde jsou regály s čisticími prostředky. „Tam si vybíral konkrétní produkt, přičemž si tuto činnost zpříjemňoval masturbací svého obnaženého penisu,“ uvedl tiskový mluvčí policistů Tomáš Hulan.

Svého nevhodného chování nezanechal ani ve chvíli, kdy se procházel po obchodě. „Po určité době mu ale přišlo toto sebeukájení zřejmě nedostačující, a proto si přivolal prodavačku, aby mu prý pomohla s výběrem čisticího prostředku,“ popsal dále Hulan. To samozřejmě byla jen zástěrka toho, co po ní opravdu požadoval. Ženě totiž nečekaně chytil za ruku, kterou násilím strkal do svého rozkroku. Naštěstí se jí povedlo vysmeknout a utéct za pokladní pult.

Muž si nejspíš hned uvědomil, že jeho chování nebylo vhodné a začal se prodavačce omlouvat. Přitom si však „uklízel své nádobíčko“ zpět do kalhot. Žena si to však nenechala líbit a zavolala svého spolupracovníka. Jenže chlípník využil chvíli nepozornosti a utekl pryč.

Policistům se muže stále nepodařilo vypátrat. Pokud ho na snímku z bezpečnostní kamery poznáváte a máte o něm jakékoliv informace, volejte 158. Hrozí mu totiž až pět let vězení.

autor: jp
Spustit audio