Soutěž o volný vstup na únikovou hru JUNGLE

9. duben 2018

Soutěž skončila. Výherce: Berenika Trojková.

Máme pro vás jednu ze světově nejpopulárnějších her, která předčí všechna vaše očekávání. Hrajete rádi stolní hry? Jednu pro vás máme. Jenže tahle je trochu jiná. Doslova vás vtáhne do děje a vy se rázem ocitnete uprostřed divočiny a plné bujné vegetace. V naší hře nikdy nevíte, co na vás ještě čeká. A pozor, jakmile jsou kostky vrženy, čas běží a vy už nemůžete utéct. Že chcete ven? Pak musíte hrát dál a rozluštit celé její tajemství a zdolat všechny její nástrahy.

JUNGLE je oblíbená a světově prověřená hra s velmi vysokým technickým zpracováním. Je postavena na skvělém příběhu inspirovaném kultovním filmem. Obsahuje neotřelé rébusy a hádanky. Všechno do sebe přesně a logicky zapadá. Předpokladem úspěchu je hlavně vzájemná spolupráce celého týmu. Na hru máte hodinu času! Troufáte si? Přijďte k nám vyzkoušet, zda se zařadíte mezi ty, kteří vyváznou ve stanoveném limitu nebo dokonce v rekordním čase! Více na www.trapasmamas.cz.

Od pondělí 9. dubna do středy 11. dubna máte možnost vyhrát volný vstup na únikovou hru JUNGLE v hodnotě 1 590,- Kč pro 3 – 5 hráčů (Trap as Mamas - Vítkova 244/8, Praha 8).

Soutěžní otázka: Jakým filmem je inspirovaná úniková hra Jungle?

a. Indiana Jones
b. Jumanji
c. Tarzan

Ve čtvrtek 12. dubna vylosujeme ze všech došlých správných odpovědí jednoho, který obdrží volný vstup na únikovou hru JUNGLE v hodnotě 1 590,- Kč pro 3 – 5 hráčů (Trap as Mamas - Vítkova 244/8, Praha 8).

Odpověď na soutěžní otázku včetně svého jména a kontaktu zašlete na e-mail:
marketing.regina@rozhlas.cz

Soutěž trvá do vyčerpání výher.

Soutěž se řídí Pravidly pro účast v soutěžích ČRo Regina.

Každý účastník má nárok pouze na jednu výhru. Finanční plnění výher není možné.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka