Soutěž o vstupenky na festival Zimní pohádka

20. prosinec 2017

Soutěž skončila. Výherci: Pavel Brázda; Zdeňka Trenčínská; Hana Křepelková.

Festival Zimní pohádka je mezinárodní přehlídkou pěveckých, hudebních a tanečních souborů a také letos přivítá stovky účinkujících z různých zemí. Diváci se tak mohou už po třinácté těšit na festival, který bude hostit Divadlo Hybernia 8. ledna 2018. Festival pořádá Nadační Fond Mezinárodní Fórum mládeže, hlavním cílem kterého je hledání, podpora a prosazení talentovaných dětí a mládeže na mezinárodní úrovni v státech Evropy.

Předchozích ročníků festivalu se již zúčastnilo přes 20 000 účinkujících a návštěvníků z Prahy, České republiky, Austrálie, Slovenska, Ruska, Ukrajiny, Běloruska, Estonska, Kazachstánu, Lotyšska, Litvy, Rumunska, Izraele, Chorvatska, Srbska, Polska, Německa a dalších států. Program velkolepé show je pečlivě připravován na základě hodnocení mezinárodní poroty. Diváci se mohou těšit na pestrou přehlídku různého umění, jako je zpěv, tanec, hra na hudební nástroje atd., na velmi vysoké a profesionální úrovni, a to i přes nízký věk a amatérský statut vystupujících. Rozmanitost a pestrost programu v průběhu festivalového vystoupení vytváří pozitivní dojem na každého návštěvníka, a zároveň působí jako inspirace a nevšední zpestření kulturního života.

Soutěžíme o 3 x 2 vstupenky na festival Zimní pohádka (8. 1. 2018 od 16 hodin v Divadle Hybernia).

Soutěžní otázka: Jaký je festival Zimní pohádka?

a. pouze taneční festival
b. pouze hudební festival
c. hudební a taneční festival

První tři soutěžící, kteří zašlou správnou odpověď, dostanou 2 vstupenky na festival Zimní pohádka (8. 1. 2018 od 16 hodin v Divadle Hybernia).

Odpověď na soutěžní otázku včetně svého jména a kontaktu zašlete na e-mail:
marketing.regina@rozhlas.cz

Soutěž trvá do vyčerpání výher.

Soutěž se řídí Pravidly pro účast v soutěžích ČRo Regina.

Každý účastník má nárok pouze na jednu výhru. Finanční plnění výher není možné.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.