Soutěž o vstupenky na muzikál Královna Kapeska do Divadla Hybernia

8. únor 2018

Soutěž skončila. Výherci: František Křepelka; Alena Štětinová; Zdenka Hubínková; Hana Frauenterková.

Muzikál Královna Kapeska bude mít premiéru 7. března v Divadle Hybernia. Obsazení: Martina Pártlová, Jana Zenáhlíková, Peter Strenáčik, David Gránský, Anna Julie Slováčková, Michaela Sejnová, Gabriela Partyšová, Michaela Nosková, Ernesto Čekan a mnoho dalších hvězdných jmen je na seznamu účinkujících nového muzikálu Královna Kapeska. Královna Kapeska je volným pokračováním velmi úspěšného, divácky oblíbeného, autorského muzikálu Kapka medu pro Verunku, který navštívilo více než 120.000 diváků. Opět se vydáme na pohádkový ostrov, kde půjde ale tentokrát o záchranu života Kapesky, Královny přírodních sil, a budeme všichni doufat, že KTS, Kates, Král temných sil, svůj boj o ovládnutí světa prohraje, a že všechno dobře dopadne, jak se na správnou pohádku sluší a patří.

„V dnešní době je na domácí scéně muzikálů hodně a divák má na výběr z mnoha domácích i zahraničních / licencovaných děl. Proto je nezbytné, aby nově vznikající muzikály byly dokonalé v každém detailu. Je potřeba mít výborné autory (příběh, hudba, texty), režiséra, mistra zvuku, experta na scénu a světla a hlavně vynikající herce, zpěváky i tanečníky. Dali jsme dohromady opravdu ty nejlepší z nejlepších. Všechno musí do sebe správně zapadnout, abychom získali unikátní muzikálové dílo v každém ohledu. Kapka medu pro Verunku takto unikátní byla a my pevně věříme, že její pokračování „Královna Kapeska“ bude stejně úspěšné,“ říká producentka Lenka Pixová. Víc informací na www.pixapro.cz/kralovna-kapeska/

Soutěžíme o 4 x 2 vstupenky na muzikál Královna Kapeska v Divadle Hybernia (neděle 18. 3. 2018 od 11 hodin).

Soutěžní otázka: Jak se jmenuje role, kterou ztvárňuje v muzikálu Královna Kapeska herec David Gránský?

a. král Honza
b. král Jiří
c. princ Mirek

První čtyři soutěžící, kteří zašlou správnou odpověď, dostanou 2 vstupenky na muzikál Královna Kapeska v Divadle Hybernia (neděle 18. 3. 2018 od 11 hodin).

Odpověď na soutěžní otázku včetně svého jména a kontaktu zašlete na e-mail:
marketing.regina@rozhlas.cz

Soutěž trvá do vyčerpání výher.

Soutěž se řídí Pravidly pro účast v soutěžích ČRo Regina.

Každý účastník má nárok pouze na jednu výhru. Finanční plnění výher není možné.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.