Soutěž o vstupenky na Veletrh FOR GASTRO & HOTEL

21. září 2016

Soutěž skončila. Výherci: Tomáš Kubeš; Iveta Pešičková; Barbora Petrtýlová; Jana Šmatláková; Martina Vaňková.

Provozujete hotel, restauraci nebo kavárnu? Zajímáte se o kvalitní gastronomii? Potom zavítejte od 29. září do 2. října 2016 do areálu PVA EXPO PRAHA na mezinárodní veletrh hotelového a restauračního zařízení, potravinářství a gastronomie FOR GASTRO & HOTEL. Těšit se můžete na přední firmy v oboru, představení novinek v oblasti gastronomie, vybavení pro hotely a gastronomické provozovny, celonárodní soutěže nebo exkluzivní vystoupení michelinských kuchařů. Atraktivní expozice tuzemských a zahraničních firem doplní bohatý doprovodný program. Tradiční akcí bude celonárodní soutěž CUKRÁŘ ROKU – BIDVEST CUP 2016 pod hlavičkou Asociace kuchařů a cukrářů ČR.

Neméně zajímavá bude soutěž PEKAŘ ROKU 2016 pořádaná Svazem pekařů a cukrářů ČR či tradiční programová scéna GASTRO TOUR s přehlídkou novinek a trendů v gastronomii od T&M CREATIVE. Veletrh oživí prezentace michelinských kuchařů z Dánska, kteří zde představí skandinávskou kuchyni na nových technologiích.

Milovníci kvalitní kávy a drinků si přijdou na své u expozice České barmanské asociace, pod jejichž záštitou se představí juniorská show teatenderů, profesionální exhibice barmanů a baristů. Po celou dobu veletrhu budou probíhat tematické konference, přednášky, semináře a workshopy, kulinářské show a degustace. Víc informací najdete na for-gastro.cz

Soutěžíme o 5 x 2 čestné vstupenky na Veletrh FOR GASTRO & HOTEL (29. září – 2. října 2016 v PVA Letňany).

Soutěžní otázka: Který šéfkuchař nezískal michelinskou hvězdu?

a. Roman Paulus
b. Radek Kašpárek
c. Zdeněk Pohlreich

Prvních pět soutěžících, kteří zašlou správnou odpověď, dostanou 2 čestné vstupenky na Veletrh FOR GASTRO & HOTEL (29. září – 2. října 2016 v PVA Letňany).

Odpověď na soutěžní otázku včetně svého jména a kontaktu zašlete na e-mail:
marketing.regina@rozhlas.cz

Soutěž trvá do vyčerpání výher.

Soutěž se řídí Pravidly pro účast v soutěžích ČRo Regina.

Každý účastník má nárok pouze na jednu výhru. Finanční plnění výher není možné.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.