Soutěž o vstupenky na veletrhy FOR GARDEN, FOR INTERIOR, FOR HABITAT, DESIGN SHAKER a BYDLENÍ, NOVÉ PROJEKTY a DESIGN V KOUPELNĚ

12. březen 2018

Soutěž skončila. Výherci: Božena Olšáková; Tomáš Kubeš; Tereza Cízová.

Je čas vylepšit své bydlení, inspiraci najdete na souběhu jarních veletrhů FOR GARDEN, FOR INTERIOR, FOR HABITAT, DESIGN SHAKER a BYDLENÍ, NOVÉ PROJEKTY a také novinka DESIGN V KOUPELNĚ. Po velmi úspěšném veletrhu FOR GARDEN v roce 2017 si Vás dovolujeme pozvat na jeho již 12. ročník, který se uskuteční v termínu 22. – 25. 3. 2018. Jako již tradičně souběžně proběhnou veletrhy FOR INTERIOR, FOR HABITAT, DESIGN SHAKER a BYDLENÍ, NOVÉ PROJEKTY a také novinka DESIGN V KOUPELNĚ. Veletrh FOR GARDEN je zaměřen na průřez všemi zahradními obory (projekty, realizace a údržba zahrad, jejich vybavení, zahradní nábytek, technika, závlahy, osvětlení, krby, drobné stavby, dekorace, dětská hřiště a sportoviště, vybavení pro komunální sféru a další). Víc na www.forgarden.cz, www.forinterior.cz nebo www.forhabitat.cz.

Soutěžíme o 5 x 2 vstupenky na veletrhy FOR GARDEN, FOR INTERIOR, FOR HABITAT, DESIGN SHAKER a BYDLENÍ, NOVÉ PROJEKTY a také novinka DESIGN V KOUPELNĚ v PVA EXPO PRAHA v Letňanech (22. – 25.3.2018).

Veletrh FOR INTERIOR se primárně zaměřuje na?

Soutěžní otázka: Kdo se nepodílí na tvorbě pořadu Prahou křížem krážem?

a. nábytek
b. rybaření
c. sportovní vybavení

Prvních pět soutěžících, kteří zašlou správnou odpověď, dostanou 2 vstupenky na veletrhy FOR GARDEN, FOR INTERIOR, FOR HABITAT, DESIGN SHAKER a BYDLENÍ, NOVÉ PROJEKTY a také novinka DESIGN V KOUPELNĚ v PVA EXPO PRAHA v Letňanech (22. – 25.3.2018).

Odpověď na soutěžní otázku včetně svého jména a kontaktu zašlete na e-mail:
marketing.regina@rozhlas.cz

Soutěž trvá do vyčerpání výher.

Soutěž se řídí Pravidly pro účast v soutěžích ČRo Regina.

Každý účastník má nárok pouze na jednu výhru. Finanční plnění výher není možné.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.