Ed Sheeran míří do Prahy. Připravte se na bezpečnostní opatření

3. červenec 2019

Už v neděli a pondělí do Prahy dorazí hudební hvězda Ed Sheeran. Obě vystoupení v Letňanech přináší organizační a bezpečnostní opatření. Přečtěte si, která to jsou…

Pořadatelé radí všem návštěvníkům, aby na místo dorazili včas. Brána areálu bude otevřena už od 15 hodin. Předskokan Zara Larsson zahájí koncert v 18:45, James Bay se ukáže na podiu v 19:45. Hlavní hvězda Ed Sheeran vystoupí ve 21:00.

Průběh u vstupu

U vstupu do areálu si připravte průkaz totožnosti a vytištěnou vstupenku. V případě zakoupení více vstupenek na jedno jméno musí všichni přijít v doprovodu toho, kdo lístky kupoval.

Jak s parkováním

„Při dopravě na koncert budou muset návštěvníci využít městskou hromadnou dopravu, auty nebude možné dostat se do blízkosti areálu ani zde zaparkovat. I okolní silnice zůstanou přístupné jen pěším,“ říká Michaela Jiráčková z pořádající agentury Charmenko CZ s tím, že areál koncertu se nachází dvě minuty chůze od konečné stanice metra C Letňany. „Městská hromadná doprava bude rovněž posílená,“ dodává. 

Co nechte doma

Na koncert si nesmíte vzít DSLR fotoaparáty, iPady, Go-Pro kamery, selfie tyče, cedule či plakáty většího formátu než A5, batohy či tašky většího formátu než A5, profesionální audio/video rekordéry, zbraně jakéhokoliv druhu, nože a ostré předměty, drony či jiná zařízení ovládaná rádiovým signálem, skleněné předměty, plechovky, občerstvení, pet lahve, pyrotechnika, alkohol a laserová ukazovátka a světla.

Placení jen v hotovosti

Pořadatelé upozorňují, že v areálu je možné platit pouze hotově. Výjimku je merchandise stánek, kde můžete platit kartou. Zároveň se v celém objektu nenachází bankomat. Pokud stále nemáte lístky, lze si je ještě dokoupit zde nebo na místě před vstupem do areálu.

Kdo by na koncert chodit neměl

Vozíčkářům, kteří zakoupili ztp/p vstupenky, bude vyhrazen speciální sektor. „V poslední době nás kontaktuje velké množství těhotných žen nebo žen s několika měsíčními dětmi a ptají se na přebalovací a kojící prostory. Tyto na místě neplánujeme a znovu opakujeme, že z bezpečnostních důvodů návštěvu koncertu nedoporučujeme těhotným ženám a dětem nízkého věku,“ upozorňují pořadatelé. Na místě budou přítomni hasiči a záchranka.

Plánek do areálu v Letňanech na Eda Sheerana
autor: jp | zdroj: Charmenko CZ
Spustit audio