Hit týdne 20. 3. 2022

20. březen 2022

Hit týdne, novinky a největší hity. Miro Žbirka feat. David Žbirka, Lucie Vondráčková feat. Raego, Milky Chance, Imagine Dragons, Jax Jones feat. MNEK a další.

Žbirkové poprvé na vrcholu hitparády Rádia DAB Praha!

Meky Žbirka a jeho syn David jsou novou jedničkou Hitu týdne s prvním singlem nové vzpomínkové desky Posledné veci, nejvíc se Vám tentokrát líbil hit Nejsi sám. I na druhém místě je domácí nahrávka, Lucie Vondráčková a Raego obhájili stříbrnou příčku se songem Tvoje Ex. Na třetí místo vyskočila nejlepší novinka, nový singl německých Milky Chance – Synchronize.

I na čtvrté příčce je novinka lasvegasských Imagine Dragons – Bones. Až na páté místo spadli čtyřnásobní šampióni Jax Jones a MNEK, singl Where Did You Go? bodoval ve 12. kole naposledy, povinně končí. Stejně jako projekt In Your Arms (For An Angel) čtveřice Topic, Robin Schulz, Nico Santos a Paul Van Dyk. Do desítky se dostala ještě jedna novinka, singl Maroon 5 Lovesick, ten je desátý.

V nasazených tentokrát najdete hitparádový banger od Regard a Years And Years Hallucinate vybudovaný na základech fantastického hitu zpěvačky Imany z roku 2015. Nasazená je i nová Becky Hill se švédskými Galantis a singl Run, Galantis najdete v nasazených ještě jednou, avšak s Mabel a Jaxem Jonesem v páteční novince Good Luck. Dalšími horkými adepty je nejúspěšnější interpret Hitu týdne v loňském roce Joel Corry, ten se dal opět dohromady s legendárním francouzským DJ Davidem Guettou a tentokrát se zpěvákem Brysonem Tiller natočil novou danceovku What Would You?. A pro fandy ostřejší rockové muziky jsou v nasazených britští Muse, ti chystají na 26. duben nové album Will Of The People, druhým singlem je Compliance.

Poslechněte si 12. vydání Hitu týdne tohoto roku. O pořadí všech songů rozhodujete vy, svými hlasy. Hlasování běží jako vždy až do pátku do 12:00, do té doby můžete rozhodnout o těch nejlepších hitech na Rádiu DAB Praha. Premiéra Hitu týdne je pak na programu vždy v neděli od 19:00, v repríze si pořad poslechnete v pondělí od 22:00 hodin nebo kdykoliv u nás na webu.

Spustit audio