Hit týdne 4. 12. 2022

4. prosinec 2022

Hit týdne, novinky a největší hity. Michael Patrick Kelly, Joel Corry feat. Tom Grennan, Taylor Swift, Poetika a další.

Michael Patrick Kelly vyhrál žebříček Rádia DAB Praha!

Člen slavné rodinné kapely Kelly Family Michael Patrick „Paddy“ Kelly vyhrál poprvé Hit týdne s novinkovým singlem Wonders, dostal nejvíc hlasů a suverénním způsobem porazil všechny ostatní.

Čtěte také

Na druhém místě skončili minule třetí Britové Joel Corry a Tom Grennan s písní o hledání síly postavit se osudu Lionheart (Fearless). Třetí místo získala na obou stranách Atlantiku absolutní jednička Taylor Swift s prvním singlem alba Midnights s názvem Anti-Hero. Ten dosáhl nejlepšího umístění v Hitu týdne, ale po šesti týdnech povinně končí.

Loučit se musí i čtvrtí Imagine Dragons, i jejich aktuální singl I Don’t Like Myself byl v hitparádě pošesté. Minulí šampióni – kapela z Vysočiny Poetika v novém složení skončila s hitem Půlnoc pátá.

V nasazených je tentokrát třeba novinka heavymetalové legendy Metallica, nový Lewis Capaldi či v chartech aktuálně veleúspěšní Beyoncé nebo Lil Nas X.

Poslechněte si 49. vydání Hitu týdne tohoto roku. O pořadí všech songů rozhodujete vy, svými hlasy. Hlasování běží jako vždy až do pátku do 12:00, do té doby můžete rozhodnout o těch nejlepších hitech na Rádiu DAB Praha. Premiéra Hitu týdne je pak na programu vždy v neděli od 19:00, v repríze si pořad poslechnete v pondělí od 22:00 hodin nebo kdykoliv u nás na webu.

Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.