Hit týdne 4. 6. 2023

4. červen 2023

Hit týdne, novinky a největší hity. Anne-Marie feat. Shania Twain, Depeche Mode, Loreen a další.

Anne-Marie a Shania Twain novými jedničkami na Rádiu Praha!

Trojnásobná mistryně světa v karate, poslední léta zpěvačka – Britka Anne-Marie a kanadská country star Shania Twain vyhrály 23. kolo Hitu týdne! S báječnou pohodovkou Unhealthy po velkém boji porazily zatím poslední vítěze, legendární kapelu Depeche Mode.

Singl Wagging Tongue z alba Memento Mori s výtečným videoklipem tak skončil těsně druhý. Na třetí místo vylétla o plných 12 příček vítězka Eurovision Song Contest – Švédka Loreen a song Tattoo.

Čtvrtá byla v neděli Barbora Poláková s novinkou Dese z alba On/Off, ten nahrála s herci Markem Adamczykem a Janem Cinou. Pátá byla další česká zpěvačka a stříbrná Superstar Elizabeth Kopecká s hitem Good Times.

Novinky a nasazené

Dalšími novinkami, které si získaly místo v naší hitparádě, jsou J.A.R. – Už jsem v důchodu (No.6), Dua Lipa – Dance The Night (No.8), Robin Schulz a Fil Bo Riva – Killer Queen (No.11) a OneRepublic s nejnovější Runaway (No.12).

V desítce nasazených songů, které do nejlepší patnáctky mohou poslat jen vaše hlasy, jsou např. Michael Patrick Kelly, Kylie Minogue, Pavel Callta, All Time Low, Lana Del Rey nebo Shakira.

Poslechněte si 23. vydání Hitu týdne roku 2023. O pořadí všech songů rozhodujete vy, svými hlasy. Hlasování běží jako vždy až do pátku do 12:00, do té doby můžete rozhodnout o těch nejlepších hitech na Rádiu Praha. Premiéra Hitu týdne je pak na programu vždy v neděli od 19:00, v repríze si pořad poslechnete v pondělí od 22:00 hodin nebo kdykoliv u nás na webu.

autor: Petr Jungmann
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.