Marek Ztracený si splní svůj životní sen. Vystoupí v O2 aréně!

27. únor 2019

Zpěvák Marek Ztracený zahraje svůj životní koncert v O2 aréně. Fanouškům už oznámil i termín! Své nejznámější hudební pecky v největší hale republiky zahraje 22. února 2020!

Zpěvák tuto novinku oznámil na své narozeniny, kdy si převzal zlatou desku za poslední úspěšné album Vlastní svět.

To, že bych někdy vystoupil v O2 areně, mě poprvé napadlo v roce 2004, kdy ještě žádný Marek Ztracený nebyl. Byl jsem tenkrát student konzervatoře a koukal jsem na koleji na zprávy, kde hlásili, že dnes otevřeli největší halu v republice. Když jsem usínal, představoval jsem si, jaké by bylo tam vystupovat. Cesta, kterou jsem prošel, je neuvěřitelná. Díky fanouškům, okolí a kamarádům jsem zjistil, že v životě není nic nemožné. Mám hroznou chuť pracovat a udělat něco speciálního. Odteď nežiju ničím jiným než heslem #smerO2arena, a jestli si můžu k svým narozeninám něco přát, tak aby na té cestě šli fanoušci, kamarádi, tým i rodina se mnou,“ prozrazuje okolnosti Ztracený.

Marek Ztracený si velkolepý koncert v O2 aréně zaslouží. Patří totiž mezi absolutní špičku naší hudební scény. Kromě vlastních hitů ho známe i jako autora písní, který napsal texty třeba pro Karla Gotta nebo Hanu Zagorovou.

Zpěvák se velmi prosadil i na loňské letní sezóně, během které často figuroval v roli headlinera. Na podzim minulého roku se také zúčastnil projektu „Za 100 let“, ve kterém se třináct současných domácích hudebních osobností přihlásilo nahrávkou a úspěšným klipem ke stému výročí vzniku republiky.

Zvýhodněné vstupenky

Prvních tisíc vstupenek na stání bude k dispozici za zvýhodněnou cenu. K tomu tito fanoušci budou moci získat zdarma i zpáteční jízdenku.

„Koncert je sice v Praze, ale díky Českým drahám bude celorepublikový, z čehož mám velkou radost. Dlouhé roky totiž vystupuji po celé republice a potkal jsem tisíce skvělých lidí, kteří snad budou chtít dorazit do Prahy. A budu moc rád, pokud bezplatnou jízdenku od Českých drah využijí právě na cestu na můj koncert v O2 areně,“ dodává na závěr Ztracený.

Prodej vstupenek bude zahájen v pátek 1. března v 9 hodin.

autor: jp
Spustit audio