Rádio DAB Praha nabídne vánoční svátky plné skvělé muziky. Silvestrovský večer opět rozproudí Hit roku

21. prosinec 2022

I během vánočních svátků budeme s vámi. Moderátora ve vysílání uslyšíte do 15 hodin, pak se můžete těšit na Vánoce plné hitů. Silvestrovský večer a Nový rok vám zpříjemní největší pecky roku 2022 podle hlasování v Hitu týdne.

Na Štědrý den, Boží hod i na Štěpána si budete moct od 15 hodin až do noci užívat skvělé vánoční songy. A nebojte, v éteru uslyšíte i oblíbenou Lenku Vahalovou a nepřijdete ani o pořad Až na dřeň.

25. 12. po 12. hodině si bude Kateřina Kubalová povídat s milovníkem trapných situací, hercem a muzikantem Radkem Melšou, kterého uvidíte v nové pohádce Největší dar. Jak se mu hrálo po boku velkých hereckých hvězd a jak se vypořádal s vynucenou hereckou pauzou?

Radek Melša a Sabina Rojková v pohádce Největší dar

Silvestr a Nový rok

Poslední den roku si užijete moderátora Honzu Chlaně od 6 do 15 hodin, pak už bude čas na porci skvělé muziky.

31. 12. od 19 do 21 hodin vás čeká oblíbený Hit roku! Poslechnete si největší pecky roku 2022 podle hlasování v Hitu týdne. Moderují Honza Chlaň a Petr Jungmann. A pokud byste to snad nestihli, druhý den bude repríza.

Moderátor Honza Chlaň

Nový rok oslavíme o půlnoci hymnou České republiky.

1. 1. 2022 od 8 do 10 hodin repríza Hitu roku.

1. 1. po 12. hodině přijdou do studia Lektorka Bára Chalupová a také ředitelka Společnosti E Alena Červenková. Už roky žije Bára Chalupová v neustálém strachu z epileptického záchvatu. Nemoc se u ní povrdila v dospělosti a život jí převrátila vzhůru nohama. I přesto ale našla sílu jít dál. Dnes studuje, má rodinu a o své nemoci vypráví na besedách. Moderuje Kateřina Kubalová.

Více o vánočním programu zde.

autor:
Spustit audio