Suchou nohou do mokra. Do své „druhé éry kariéry“ vstupují BTS, Doja Cat i Olivia Rodrigo

22. červen 2023

Ve Velkých číslech se drbe, ale i předpovídá budoucnost. Britský singlový žebříček si podmanili londýnští rappeři Central Cee a Dave, Annabelle nepreferuje, když druhý zmíněný stojí za mixážním pultem, ale jinak je z obou naměkko. Filip podlehl „středně zaměnitelnému indiepopovému pánovi“, který se jmenuje Will Joseph Cook, a oba moderátoři odkryli své fobie i slabost pro videosinglovou novinku Doja Cat, která připomíná, že umí sakra dobře rapovat.

„Místy mi to připomíná Aaliyah,“ říká Annabelle k novince Attention od Doja Cat, která si úspěšně říká o pozornost rapovými slokami, na nichž působí extrémně vyrovnaně a svobodně. Ještě před nedávnem hrozila, že s hudební kariérou sekne, teď to vypadá, že teasuje novou desku. Společným jmenovatelem aktuálního dílu byly vstupy do druhé éry kariéry, které se týkají právě Doja Cat nebo třeba Olivie Rodrigo a BTS.

Velkým svátkem pro celou BTS Army je vydání čerstvého singlu Take Two. Při vymýšlení názvu nové skladby si K-popový boyband pomohl filmařským slovníkem, aby načrtl tlustou čáru za první érou kariéry a po návratu jednotlivých členů z výkonu vojenské povinnosti vstoupil do té druhé. Jak bude znít? Co máme očekávat? Mají Annabelle s Filipem odpovědi?

Co mají společného Travis Scott a The Beatles? Je Annabelle sociopatická královna tance? A proč se letos vydat na festival Metronome? Pusťte si čerstvý díl Velkých čísel!

autoři: Filip Černý , Annabelle
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.