Třináctka Plus

29. říjen 2015

Diskuzní pořad, zajímaví hosté a neméně zajímavá témata.

Dozvíte se např. jak je to s rozhlasovými koncesionářskými poplatky. Proč je musíme platit a co si za ně vlastně kupujeme? Jak si „dobíjet baterky“ a pak se získanou energií správně zacházet? Jak je to s odškodněním za průtahy soudního řízení? Jsou naše případné obavy z nečekaného zásahu exekutora oprávněné? Na které jedy v rostlinách a houbách bychom si měli dát největší pozor nebo jak pečovat o své zdraví, cvičením i správnou stravou.

Hosty Třináctky Plus jsou odborníci z nejrůznějších oblastí každodenního života. Např. Zdraví - prevence i rady v nemoci, finance - jak peníze vydělat, dobře investovat a rozumně utratit, volný čas - jak ho smysluplně trávit, kde, jak a s kým, životní styl - zdravá strava, pohyb, péče o tělo i duši, koníčky - zahrada, bydlení, domácí mazlíčci, právo - jak se v něm orientovat a dovolat se ho, bezpečnost celé rodiny - zajištění majetku, pojištění. Nechybí ani praktické rady, tipy a zajímavosti z aktuálního dění.

Třináctka Plus je kontaktním pořadem, ve kterém si vzájemně vyměňujeme rady a zkušenosti k danému tématu. Proto budeme rádi, když se k nám připojíte i vy.

Čtvrtky jsou vyhrazeny pro pražskou komunální politiku a další témata související s životem v hlavním městě. Do studia tedy přicházejí pražští radní, starostové jednotlivých městských částí či představitelé významných pražských institucí.

Volat můžete mezi 13:20 - 13:50 živě do studia na linku 221 553 926 a 604 31 13 13 (po zbytek dne je na tomto čísle záznamník) nebo psát na náš facebook, který najdete na adrese www.facebook.com/radio.regina

Náměty na hosty, vzkazy a připomínky pište na email ivana.navratilova@rozhlas.cz

Hosta seženeme, společně se ho zeptáme a problém vyřešíme.

Pořadem provázejí Ivana Navrátilová a Štěpánka Duchková .

Nejzajímavější pořady z každého týdne najdete na našem webu nejenom v audio podobě, ale také v jako článek. Více ZDE.

Historie pořadu:
První Třináctka se vysílala před pěti lety, tedy 1.5. 2007. Vznikla pro to, aby se kontakt mezi Reginou a posluchači ještě prohloubil, upevnil a díky společným tématům i přeměnil v přátelství mezi námi. Od 2. ledna 2014 pořad vysíláme pod názvem Třináctka Plus.

Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.