Hit týdne 18. 9. 2022

18. září 2022

Hit týdne, novinky a největší hity. Joel Corry & Becky Hill, Rosa Linn, Elton John & Britney Spears, Maneskin a další.

Joel Corry a Becky Hill podruhé No.1 na Rádiu DAB Praha!

Britské hvězdy taneční muziky – Joel Corry a Becky Hill – vyhráli podruhé v řadě naší hitparádu se singlem History. Tento týden ale povinně končí, bodovali šestkrát a to je maximum.

Po 38. kole má tak nejblíž na vrchol druhá Rosa Linn z Arménie. Dvaadvacetiletá zpěvačka reprezentovala svoji zemi se singlem Snap i v letošní Eurovizi. Daleko nejsou ani legendární Elton John s Britney Spears, zatím na třetím místě. Singl Holdy My Hand s kousky slavných hitů Tiny Dancer, The One a Don’t Go Breaking My Hearts byl před týdnem dokonce No.2.

Na čtvrtém místě se tentokrát loučili italští šampióni Hitu týdne – Maneskin s Elvisovou If I Can Dream. Pátá je pak Ava Max, která oznámila nové album a druhým songem z něj je Million Dollar Baby.

Z novinek zabodoval třeba nový singl Lewise Capaldiho, jeho Forget Me je dokonce britskou jedničkou, u nás číslo 9. O místo horší je jeho krajanka Raye s novinkou Black Mascara, 11. jsou australští 5 Seconds Of Summer s hitem Older a poprvé v patnáctce je i Rag’N’Bone Man se singlem Circles.

V nasazených se to opět jen hemží velkými jmény a ambiciózními novinkami, například Kygo, Ozzy Osbourne, Sebastian, Nikita Kingston a další.

Poslechněte si 38. vydání Hitu týdne tohoto roku. O pořadí všech songů rozhodujete vy, svými hlasy. Hlasování běží jako vždy až do pátku do 12:00, do té doby můžete rozhodnout o těch nejlepších hitech na Rádiu DAB Praha. Premiéra Hitu týdne je pak na programu vždy v neděli od 19:00, v repríze si pořad poslechnete v pondělí od 22:00 hodin nebo kdykoliv u nás na webu.

Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.