Hit týdne 19. 5. 2024

19. květen 2024

Hit týdne, novinky a největší hity. Jax Jones a Zoe Wees, Wohnout, Artemas a další.

Jax Jones a Zoe Wees opět No.1!

Popáté se stali šampióny na Praze Jax Jones a Zoe Wees se singlem Never Be Lonely. Pikachu ve videoklipu ale vyhrál naposledy, singl po 8 týdnech povinně končí a další umístění nepřidá.

Na druhé místo se prosadila XXXXL Nevěsta od skupiny Wohnout, Brit s kyperskou krví Artemas je No.3 s globálním hitem I Like The Way You Kiss Me. Čtvrtá skončila Američanka s českými kořeny Anna Dasha Novotny tedy jen Dasha a singl Austin a pátá je nejlepší novinka - skvostně až barokně zpívající Chappell Roan a Good Luck, Babe!

Z novinek se prosadili ještě Linkin Park , Friendly Fire No.8.

Novinky a nasazené

V nasazených je tentokrát nejnovější Billie Eilish s novinkou Lunch z nového alba Hit Me Hard And Soft. Vynikající Teddy Swims s další parádou The Door, naše kráska Elizabeth Kopecká s Plánem B, Američan Benson Boone a Slow It Down a taky oficiální song nadcházejícího fotbalového Eura v Německu -  Meduza , OneRepublic a Leony. Do pátku hlasujte pro nejlepší hit zde:

Jen připomínáme, že všechny Hity našeho chartu začínají s nulou, ten, který v pátek bude mít nejvíc hlasů, vyhraje. Bude to ten Váš?

Poslechněte si 20. vydání Hitu týdne roku 2024. O pořadí všech songů rozhodujete vy, svými hlasy. Hlasování běží jako vždy až do pátku do 12:00, do té doby můžete rozhodnout o těch nejlepších hitech na Rádiu Praha. Premiéra Hitu týdne je pak na programu vždy v neděli od 19:00, v repríze si pořad poslechnete v pondělí od 22:00 hodin nebo kdykoliv u nás na webu.

autor: Petr Jungmann
Spustit audio