Kam dnes v Praze za kulturou

12. srpen 2009

Divadlo v Celetné dnes uvádí Smíšené dvouhry. Komické aktovky o cestě na svatební noc, pro čaj a na hřbitov začnou v půl osmé večer.

Platinovou kolekci fotografií Roberta Vana můžete se zatajeným dechem obdivovat ve výstavní síni Mánes. Velká retrospektivní výstava komplexně představuje autorovu tvorbu od roku 1968 až do roku 2009 a je vlastně takovou oslavou loňských šedesátých narozenin Roberta Vana. Navíc dnes můžete vidět nejen fotografie, ale i fotografa. Od 19.00 bude Robert Vano v Mánesu vyprávět o svém odchodu do zahraničí.

Ti hravější z vás by neměli vynechat výstavu Hry a Klamy v Novoměstské radnici. Podobnou výstavu pořádala radnice už loni a s velkým úspěchem. Pokračování na sebe proto podle ředitelky radnice Gabriely Kolářové nenechalo dlouho čekat.

Do třetice tu máme ještě jednu výstavu. Vidět ji můžete v Prašné věži - Mihulce. Stálá expozice hradní stráže mapuje historický vývoj jednotky, která střeží bezpečnost prezidenta republiky Od knížecí družiny k hradní stráži prezidenta.

A co dnes hrajeme v Letním kině Reginy? Na programu je film Normal. Začínáme v půl deváté večer.

Spustit audio