Rádio Praha a vánoční svátky plné skvělé muziky. Silvestrovský večer rozproudí Hit roku a záznam koncertu Kbely, hrajem!

20. prosinec 2023

I během vánočních svátků budeme s vámi. Moderátora ve vysílání uslyšíte do 15 hodin, pak se můžete těšit na Vánoce plné hitů. Silvestrovský večer vám zpříjemní největší pecky roku 2023 podle hlasování v Hitu týdne. A hudební jízdu zakončí záznam koncertu Kbely, hrajem!

Vánoční víkend a svátky

24., 25. i 26. prosince moderátorku Lenku Vahalovou a zprávaře uslyšíte od 6 do 15 hodin. Poté už si budete moct užívat až do noci skvělé vánoční songy.

A nebojte, nepřijdete ani o vaše oblíbené pořady Host Lenky Vahalové a Až na dřeň.

23. prosince po 12. hodině si bude Lenka Vahalová povídat s Pokáčem.

Lenka Vahalová a Pokáč

Písničkář a textař Pokáč (Honza Pokorný) představí svou novou desku Rodinné album, Lenka Vahalová se ho bude ptát na její křest na Slovensku i na spolupráci s Jaromírem Nohavicou, a samozřejmě nebude chybět ani pozvánka na koncert do Lucerna Music Baru.

24. prosince po 12. hodině přijal pozvání do pořadu Až na dřeň zpěvák Tomáš Savka.

Tomáš Savka

Někdejší finalista SuperStar i dvojnásobný držitel ceny Thálie bude mluvit nejen o svých hudebních začátcích, ale také o aktuálních projektech. Kateřina Kubalová s ním bude mluvit třeba i o tom, jak moc ho změnilo otcovství.

Silvestrovské vysílání

Poslední den roku si užijete moderátora Vláďu Malošíka opět od 6 do 15 hodin, pak už bude čas na porci skvělé muziky.

31. prosince po 12. hodině bude hostem pořadu Až na dřeň moderátorka Tereza Pergnerová.

Tereza Pergnerová

V 90. letech bylo její jméno synonymem slávy a úspěchu, později naopak pádu na úplné dno a opětovné cesty vzhůru. Jak vidí po letech sama sebe, co jí životní peripetie naučily a proč se těší na blížící se padesátiny?

Od 19 do 21 hodin vás pak čeká oblíbený Hit roku! Poslechnete si největší pecky roku 2023 podle hlasování v Hitu týdne. Moderují Honza Chlaň a Petr Jungmann. A pokud byste to snad nestihli, druhý den bude repríza (od 8 do 10 hodin).

Silvestrovské finále jsme si pro vás připravili ve velkém stylu. Vůbec poprvé máte možnost slyšet záznam koncertu, který jsme pořádali v září v Centrálním parku Kbely. Open air Kbely, hrajem! si na místě užilo pět tisíc lidí. Od 21 hodin vám postupně nabídneme vystoupení Pam Rabbit, Lenny, Adama Mišíka a Portless.

Nový rok oslavíme o půlnoci hymnou České republiky. Více o vánočním programu zde.

autor:
Spustit audio

Související