Dara Rolins: Odmítat lidi je někdy nutnost. Pochopila jsem to, když mi paní klepala na dveře od toalety, jestli se se mnou může vyfotit

Ve světě hudebního showbyznysu se pohybuje už odmala. Její instagram sleduje přes 600 tisíc fanoušků a pro spoustu lidí je příkladem zdravého životního stylu. Její jméno tak už dávno není spojováno jen s hudbou – vydává diáře, věnuje se bytovému designu a nově taky módě.

S Darou se potkáváme při příležitosti křtu jejího nového diáře s názvem Rok podle Dary. V pořadí už šestého. Schůzka je naplánovaná na odpoledne v paláci Luxor, kde se křest koná. Nevidíme se poprvé, úplně prvně to bylo před pár lety v karlínské budově rozhlasu v Praze, kde jsme si dokonce spontánně společně zazpívaly.

Už tehdy na mě tahle drobná, milá blondýnka s postavou jak ze žurnálu udělala velký dojem. Spolu s ní totiž přišla i neobyčejně pozitivní a dobrá energie. A taková setkání jsou pro mě vždycky inspirativní.

Sedáme ke stolu v zázemí paláce knih a já tradičně zapínám diktafon. Mluvíme o novém diáři, hudbě, o dalších podnikatelských plánech, ale také o hledání hranice, kam až pustit své fanoušky. Jde z ní upřímnost, a možná i proto mi během rozhovoru hlavou proletí myšlenka, jako bychom se znaly roky. Témat bylo víc, ale to už vám Dara prozradí sama v mém podcastu.

Tak příjemný poslech a Daro, bylo mi opět ctí!

Vaše #letajiciredaktorka Sabina

Spustit audio