Hit týdne 1. 1. 2023

1. leden 2023

Hit týdne, novinky a největší hity. Marek Ztracený, Michael Patrick Kelly, Joel Corry feat. Tom Grennan a další.

První kolo Hitu týdne v roce 2023 vyhrál Marek Ztracený!

Marek Ztracený s baladou Pomalu vyhrál už potřetí v řadě Hit týdne na Rádiu Praha. Zlatý slavík, který během několika hodin třikrát vyprodal pražský Eden, bojoval do poslední chvíle o jedničku s Michaelem Patrickem Kellym. Ten skončil druhý s hitem Wonders, avšak povinně po šesti kolech v naší hitparádě končí. Stejně jako i bronzoví Joel Corry a Tom Grennan, i singl Lionhert (Fearless) byl šestkrát.

Cesta k medaili je tak otevřena třeba pro novinku týdne od rockbandu z Las Vegas, Imagine Dragons jsou s hitem Symphony napoprvé No.4. Pátá je pak Londýňanka Cat Burns, velká kamarádka Eda Sheerana aktuálně boduje se singlem People Pleaser.

Z novinek ještě uspěli kanadští rockeři Simple Plan s novinkou Iconic (No.8), Ex-One Direction Louis Tomlinson se singlem Bigger Than Me (No.11) a pak polsko-česká spolupráce Tribbs – Ben Cristovao, ti jsou v prvním týdnu No.12 s hitem Future Champ.

V nasazených jsou tentokrát z našich třeba Pavel Callta s novinkou Jsem do tebe blázen. Thom Artway a Nebedálky nebo slovenský vítěz Superstar Adam Pavlovčin alias ADONXS, ten byl v sobotu hostem Lenky Vahalové.

Čtěte také

Ze světových hvězd jsou nasazeni také Adam Lambert, skvělí Nathan Dawe a Talia Mar nebo aktuálně jeden z nejstreamovanější hitů Metro Boomin a The Weeknd – Creepin‘.

Poslechněte si 1. vydání Hitu týdne roku 2023. O pořadí všech songů rozhodujete vy, svými hlasy. Hlasování běží jako vždy až do pátku do 12:00, do té doby můžete rozhodnout o těch nejlepších hitech na Rádiu Praha. Premiéra Hitu týdne je pak na programu vždy v neděli od 19:00, v repríze si pořad poslechnete v pondělí od 22:00 hodin nebo kdykoliv u nás na webu.

Spustit audio