Hit týdne 11. 12. 2022

11. prosinec 2022

Hit týdne, novinky a největší hity. Michael Patrick Kelly, Joel Corry feat. Tom Grennan, Poetika, Beyoncé a další.

50. vydání Hitu týdne vyhrál podruhé Michael Patrick Kelly!

Michael Patrick Kelly naprosto přesvědčivým způsobem obhájil první místo našeho žebříčku s novinkou Wonders, tu jsme vám zahráli tentokrát ve verzi s newyorským raperem Rakimem. I dvojka zůstala stejná, Joel Corry a Tom Grennan mají další song o síle postavit se osudu Lionheart (Fearless).

Čtěte také

Poetika v novém složení už jednou Hit týdne vyhrála, minule spadla na páté místo, ale teď se formace z Vysočiny s novinkou Půlnoc vrátila na „bednu“ – je No.3. Nejlepší novinky pak obsadily zbylá dvě místa v TOP 5. Beyoncé a singl Cuff It je na čtvrtém místě, náš zlatý slavík, který třikrát během pár hodin vyprodal arénu v Edenu, je napoprvé pátý – Marek Ztracený a balada o odchodech a rozchodech s názvem Pomalu.

Tomáš Klus a song Zvonova zpověď je u nás No.9, Lewis Capaldi s novým pomaláčem Pointless No.11 a „nařachaná“ Metallica s novinkou Lux Æterna No.13.

V nasazených je tentokrát třeba Divokej Bill se singlem Temný král z pohádky Princezna zakletá v čase II, Coldplay propagující songem Humankind probíhající světové turné (koukněte na videoklip, bombastická atmosféra), náš Thom Artway nebo naprosto čerstvý páteční Belgičan Lost Frequencies, ten nahrál novinku Back To You s americkým hvězdami Elley Duhé a rockbandem X Ambassadors – vynikající kousek!

Poslechněte si 50. vydání Hitu týdne tohoto roku. O pořadí všech songů rozhodujete vy, svými hlasy. Hlasování běží jako vždy až do pátku do 12:00, do té doby můžete rozhodnout o těch nejlepších hitech na Rádiu DAB Praha. Premiéra Hitu týdne je pak na programu vždy v neděli od 19:00, v repríze si pořad poslechnete v pondělí od 22:00 hodin nebo kdykoliv u nás na webu.

autor: Petr Jungmann
Spustit audio