Hit týdne 12. 5. 2024

12. květen 2024

Hit týdne, novinky a největší hity. Artemas Diamandis, Jax Jones a Zoe Wees, Taylor Swift a další.

Artemas má novou No.1 na Praze!

Ze sedmého místa zaútočil 24-ti letý Brit s kyperskou krví Artemas Diamandis a vyhrál náš chart s hitem I Like The Way You Kiss Me. Po čtyřech zlatých se pro medaili ze čtvrtého místa vrátili i Jax Jones a Zoe Wees – Never Be Lonely je No.2. Fenomén dnešní doby Taylor Swift má bronz, společně s Post Malonem se posunuli o 3 místa a se singlem Fortnight jsou No.3. Čtvrtá je nejlepší novinka – blonďatá Američanka Sabrina Carpenter s životním trackem Espresso. Nevěsta krev a mlíko v podání pražského rockbandu Wohnout je pak No.5. V desítce uspěla ještě jedna novinka – Pet Shop Boys a Dancing Star, sledujte na FB i hlasování do vinylu, Pets Shop Boys tam co nevidět budou s novým albem Nonetheless.

Novinky a nasazené

V nasazených jsou opět aktuální a vysoce ambiciózní tracky, kterým do Top10 pomůžou jen Vaše hlasy, Shaboozey, senzační Chappel Roan, Linkin Park, Pharrell Williams s Miley Cyrus nebo domácí John Wolfhooker budou až do pátku do 12.oo čekat na každý hlas zde:

Jen připomínáme, že všechny Hity našeho chartu začínají s nulou, ten, který v pátek bude mít nejvíc hlasů, vyhraje. Bude to ten Váš?

Poslechněte si 19. vydání Hitu týdne roku 2024. O pořadí všech songů rozhodujete vy, svými hlasy. Hlasování běží jako vždy až do pátku do 12:00, do té doby můžete rozhodnout o těch nejlepších hitech na Rádiu Praha. Premiéra Hitu týdne je pak na programu vždy v neděli od 19:00, v repríze si pořad poslechnete v pondělí od 22:00 hodin nebo kdykoliv u nás na webu.

autor: Petr Jungmann
Spustit audio