Hit týdne 13. 11. 2022

13. listopad 2022

Hit týdne, novinky a největší hity. Mimi Webb, Miro Žbirka, Imagine Dragons, Jana Kirschner a další.

Mimi Webb podruhé královnou hitparády!

Dvaadvacetiletá zpěvačka ze starobylého anglického Canterbury podruhé opanovala chart Rádia DAB Praha. Mimi Webb obhájila zcela suverénně s hitem Ghost Of You.

Československá legenda Miro Žbirka byl opět „jen“ druhý, song Náhodou ale už žádné další umístění nepřidá, povinně po šesti týdnech končí, tak už pro něj nehlasujte.

Čtěte také

Potřetí třetí jsou Imagine Dragons s hitem I Don’t Like Myself z posledního LP Mercury Act II. Nejlepší novinka je z filmu Čierne na bielom koni, což je romantická gangsterka z jižního Slovenska, song nazpívali Jana Kirschner a Milan Ondrík a jmenuje se Lovestory, u nás na čtvrtém místě.

Na 5. místo poskočili Maneskin s aktuálním singlem The Loneliest, ten ohlašuje nové album Rush!, které vyjde na začátku nového roku, 20. ledna. Šestá je další novinka v chartu, která dokázala třikrát vyhrát i největší světový žebříček americký Billboard Hot 100 – Stave Lacy a Bad Habit.

V nasazených najdete tentokrát třeba zbrusu nový singl Avy Max, další symfonickou Lucii, jsou tu i hvězdy dance music Galantis, David Guetta a MNEK ve famózní novince nebo skvělá Emma Drobná.

Poslechněte si 46. vydání Hitu týdne tohoto roku. O pořadí všech songů rozhodujete vy, svými hlasy. Hlasování běží jako vždy až do pátku do 12:00, do té doby můžete rozhodnout o těch nejlepších hitech na Rádiu DAB Praha. Premiéra Hitu týdne je pak na programu vždy v neděli od 19:00, v repríze si pořad poslechnete v pondělí od 22:00 hodin nebo kdykoliv u nás na webu.

autor: Petr Jungmann
Spustit audio