Hit týdne 14. 5. 2023

14. květen 2023

Hit týdne, novinky a největší hity. Switch Disco & Ella Henderson, David Stypka feat. Šimon Bilina, Barbora Poláková a další.

Switch Disco a Ella Henderson jedničkou v hitparádě Rádia Praha

V nedělním 20. vydání Hitu týdne vyhráli poprvé Britové Switch Disco s Ellou Henderson, singl se samply slavné 90’s od Roberta Milese se jmenuje React.

Čtěte také

Na druhé místo spadli poslední šampioni – David Stypka a Šimon Bilina, jejich píseň Nebreč je ale po šesti týdnech povinně končí. Na třetí místo si výrazně polepšila Barbora Poláková, Sousedův trávník byl před týdnem až jedenáctý, teď je to třetí nejlepší hit na Rádiu Praha.

Další výrazný skok vzhůru – z 10. až na 4. místo – pak učinili David Guetta, Anne-Marie a Coi Lerai, předělávka další slavné 90’s Baby Don’t Hurt Me skončila jen pár hlasů za stupni vítězů.

Novinky a nasazené

Pátá je nejlepší novinka, zpěvák Lewis Capaldi a další mimořádná balada – Wish You The Best. Z novinek uspěl ještě Jason Derulo a singl Glad U Came (No.8) a zpěvačka Elly s The Carsleepers – Lady (No.14).

V nasazených je dalších 10 čekatelů na místo v nejlepší patnáctce. Ed Sheeran, Zara Larson, Jonas Brothers, Anastacia, Eliazabeth, Depeche Mode a další.

Poslechněte si 20. vydání Hitu týdne roku 2023. O pořadí všech songů rozhodujete vy, svými hlasy. Hlasování běží jako vždy až do pátku do 12:00, do té doby můžete rozhodnout o těch nejlepších hitech na Rádiu Praha. Premiéra Hitu týdne je pak na programu vždy v neděli od 19:00, v repríze si pořad poslechnete v pondělí od 22:00 hodin nebo kdykoliv u nás na webu.

Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.