Hit týdne 19. 12. 2021

20. prosinec 2021

Hit týdne, novinky a největší hity. Michael Patrick Kelly, Tiësto & Ava Max, Imagine Dragons feat. JID, We Are Domi, Lenny a další.

Předposlední Hit týdne v roce 2021 má novou jedničku!

Člen Kelly Family Michael Patrick „Paddy“ Kelly na čtvrtý pokus vyhrál Hitparádu Rádia DAB Praha s novinkou Blurry Eyes. Na druhém místě tak podruhé skončili dvojnásobní šampióni Tiësto a Ava Max s hitem The Motto. Na třetím místě se povinně po šesti týdnech v TOP 10 loučí lasvegasští Imagine Dragons. Hit Enemy si poslepšil o 4 místa. Na čtvrté místo se dostala nejlepší novinka, Dominátorova dcera Dominika Hašková s česko-norskou kapelou We Are Domi nás budou se senzační novinkou Lights Off reprezentovat i v Turíně na Eurovision Song Contest. Skokankou týdne se stala Lenny, novinka se slavným Mike Shinodou z Linkin Park byla minule číslo 15, teď je Lithium naším No.5!

Poprvé v Top 10 zabodoval i Kanaďan Michael Bublé s vánoční novinkou The Christmas Sweater na 7. místě. Jelikož jsou tu za pár dní Vánoce, tak v nasazených převažují právě nové vánoční písničky, Mabel s cover verzí Time After Time, Pokáč s Nikol Štíbrovou a novinkou Už za pár dní, Leona Lewis a Ne-Yo se singlem Kiss Me It’s Christmas nebo vynikající George Ezra Come On Home For Christmas. Která z nich bude příště nejlepší?

Poslechněte si 51. vydání Hitu týdne tohoto roku. O pořadí všech songů rozhodujete vy, svými hlasy. Hlasování běží jako vždy až do pátku do 12:00, do té doby můžete rozhodnout o těch nejlepších hitech na Rádiu DAB Praha. Premiéra Hitu týdne je pak na programu vždy v neděli od 19:00, v repríze si pořad poslechnete v pondělí od 22:00 hodin nebo kdykoliv u nás na webu.

Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.