Hit týdne 2. 1. 2022

3. leden 2022

Hit týdne, novinky a největší hity. We Are Domi, Michael Patrick Kelly, Gayle, Sam Feldt & Rita Ora, Glockenbach feat. ClockClock, Lenny a další.

Dominátorova dcera podruhé dominuje Hitu týdne!

Dominika Hašková se svojí mezinárodní skupinou We Are Domi podruhé vyhrála hitparádu Rádia DAB Praha s hitem Lights Off, se kterým nás budou reprezentovat i letos v květnu v Turíně na Eurovizi. Na druhém místě opět skončil Michael Patrick Paddy Kelly s baladou Blurry Eyes, ta ale byla v TOP 10 pošesté a podle pravidel naposledy. Na třetí místo se probojovala aktuálně globální senzace, sedmnáctiletá zpěvačka z Nashvillu Gayle, kterou vlastní zkušenost inspirovala k jednom z nejúspěšnějších rozchodových singlů všech dob – abcdefu. Poprvé v TOP 10 na čtvrtém místě zabodovali holandský DJ Sam Feldt a slavná britská zpěvačka a herečka Rita Ora s novinkou Follow Me. A premiéru mezi nejlepšími na Rádiu DAB Praha měl i jeden z nej německých elektropopových projektů, Glockenbach & ClockClock – Brooklyn.

V nasazených jsou dvě velké poslední premiéry roku 2021. Silvestrovské premiéry od Alessa s Katy Perry a taky Flo Rida s novým singlem Wait. Najdete tam i singl norské Popelky, herečky a zpěvačky Astrid S, právě ona ztvárnila titulní roli v tolik diskutovaném filmu Tři přání pro Popelku. Skvělý nový singl mají i šumperští O5 a Radeček a o vstup do naší TOP 10 se popere i song z aktuálního filmového trháku Netflixu K zemi hleď s Leonardem di Capriem a Jennifer Lawrence – Ariana Grande a Kid Cudi – Just Look Up.

Poslechněte si 1. vydání Hitu týdne tohoto roku. O pořadí všech songů rozhodujete vy, svými hlasy. Hlasování běží jako vždy až do pátku do 12:00, do té doby můžete rozhodnout o těch nejlepších hitech na Rádiu DAB Praha. Premiéra Hitu týdne je pak na programu vždy v neděli od 19:00, v repríze si pořad poslechnete v pondělí od 22:00 hodin nebo kdykoliv u nás na webu.

autor: Petr Jungmann
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.