Hit týdne 25. 4. 2021

26. duben 2021

Hit týdne, novinky a největší hity. Deaf Heart, Kygo feat. James Gillespie, Imagine Dragons, Shane Codd, Majestic & Boney M., Leony a další.

Deaf Heart podruhé No.1 na Rádiu DAB Praha

Pražská skupina kolem Thomase Lichtaga Deaf Heart obhájila se singlem Red post jedničky Hitu týdne, když odolala i novince jedné z nejúspěšnějších osobností našeho chartu – norskému producentu Kygo. Ten triumfoval už celkem 8x, novinka s Jamesem Gillespiem – Gone Are The Days – skončila těsně druhá.

Naopak vůbec nejúspěšnější skupina Hitu týdne další jedničku zatím nepřidá. Novinka Follow you byla nejlépe druhá, teď povinně po 6 týdnech končí na třetím místě.

Jak dopadly ostatní songy? Poslechněte si nejnovější vydání Hitu týdne! V něm vaše hlasy posouvají songy mezi ty nejlepší. Hlasování běží pokaždé od nedělní premiéry nového vydání až do pátečních 12:00.

Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.