Hit týdne 27. 2. 2022

27. únor 2022

Hit týdne, novinky a největší hity. George Ezra, Jax Jones feat. MNEK, Ed Sheeran feat. Bring Me The Horizon, Purple Disco Machine & Sophie And The Giants, Lucie Vondráčková feat. Raego a další.

Hitu týdne tentokrát kraluje George Ezra!

Z páté příčky až na první poskočil díky vašim hlasům George Ezra se singlem Anyone For You. Sesadil tak na druhé místo britské hvězdy Jax Jones a MNEK a jejich Where Did You Go?, těm patřilo prvenství hned dvakrát za sebou. Třetí místo obsadil Ed Sheeran s kapelou Bring Me The Horizon, rocková verze hitu Bad Habits vás bavila natolik, že jste ji na bronzovou příčku poslali rovnou z nasazených. Těsně pod stupni vítězů skončili Purple Disco Machine s britskými Sophie And Giants s hitem In The Dark. Na pátém místě je potom domácí singl Tvoje ex, další spolupráce Lucie Vondráčkové a Raega.

Poslechněte si 9. vydání Hitu týdne tohoto roku. O pořadí všech songů rozhodujete vy, svými hlasy. Hlasování běží jako vždy až do pátku do 12:00, do té doby můžete rozhodnout o těch nejlepších hitech na Rádiu DAB Praha. Premiéra Hitu týdne je pak na programu vždy v neděli od 19:00, v repríze si pořad poslechnete v pondělí od 22:00 hodin nebo kdykoliv u nás na webu.

autor: Petr Jungmann
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.