Hit týdne 28. 5. 2023

28. květen 2023

Hit týdne, novinky a největší hity. Depeche Mode, Switch Disco & Ella Henderson, Harry Styles a další.

S novým singlem se Depeche Mode vrací na vrchol Hitu týdne!

Pětkrát letos triumfovali se singlem Ghost Again, prvním z alba Memento Mori. Teď přidali další vítězství s novým singlem Wagging Tongue. Slavní Depeche Mode také 30. července vystoupí v Praze v Letňanech!

Na druhé místo klesli šampioni posledních dvou kol – Switch Disco s Ellou Henderson, singl React se samply Roberta Milese už další umístění nepřidá, povinně po šesti týdnech končí.

Nejlepší novinka získala hned napoprvé bronzovou medaili, Harry Styles před rokem vyprodal O2 arenu, teď se s výtečnou hitovkou Satellite dostal rovnou na stupně vítězů naší hitparády.

Čtvrtí pak skončili Maneskin a pátá naše úřadující stříbrná superstar Elizabeth Kopecká, šestá je další novinka – Marek Ztracený a song Stále věřím, singl, kterým krátí fandům čekání na třikrát vyprodaný Eden v polovině června.

Novinky a nasazené

V nasazených jsou tentokrát třeba Dua Lipa, OneRepublic, Robin Schulz, J.A.R., Barbora Poláková a mnoho dalších.

Poslechněte si 22. vydání Hitu týdne roku 2023. O pořadí všech songů rozhodujete vy, svými hlasy. Hlasování běží jako vždy až do pátku do 12:00, do té doby můžete rozhodnout o těch nejlepších hitech na Rádiu Praha. Premiéra Hitu týdne je pak na programu vždy v neděli od 19:00, v repríze si pořad poslechnete v pondělí od 22:00 hodin nebo kdykoliv u nás na webu.

autor: Petr Jungmann
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.