Hit týdne 28. 8. 2022

28. srpen 2022

Hit týdne, novinky a největší hity. Calvin Harris, Justin Timberlake, Halsey & Pharrell Williams, Maneskin a další.

Calvin Harris, Justin Timberlake, Halsey a Pharrell Williams naposledy No.1 Na Rádiu DAB Praha!

Je to tak, 6x dokázali bodovat s hitem Stay With Me a teď se povinně loučí se skvostnou bilancí 4 prvních pozic! Místo mezi nejlepšími singly za rok 2022 mají jisté.

Čtěte také

Pro druhé místo si až z devátého skočili římští Maneskin, právě oni nahráli i jeden ze songů filmového soundtracku k filmu Elvis, If I Can Dream je tedy u nás stříbrný. Další medaili – bronzovou – získává italská Meduza s mezinárodním kontingentem hlasů a kolegů – James Carter, Elley Duhé a berlínští Fast Boy. Hit Bad Memories má nádherně barevný „japonský“ videoklip.

O šest míst si polepšila i naše Slza, novinka Tak mi promiň byla minule No.10, teď sahala po medaili. S Petrem Lexou a Lukášem Bundilem si zazpívala youtuberka a influencerka Dominique Alagia. A nejlepší pětku uzavírají Joel Corry a Becky Hill se singlem History.

Do naší patnáctky se probojovaly i čtyři novinky – Rosa Linn se singlem Snap (No.8), španělští Bizzarrap a Quevedo (No.12), Red Hot Chili Peppers s novinkou Tippa My Tongue (No.13) a na 15. místo se dostala naše Pam Rabbit – Stuck In The Cloud.

V nasazených je opět spousta aktuálních hitů a velkých jmen posledních týdnů, naše Superstar Adonxs s novinkou Game, famózní Američanka Lizzo s novým kouskem 2 Be Loved (Am I Ready), skvělá Annabelle nebo senzační spolupráce Elton John a Britney Spreas s mash-upem Eltonových hitů.

Poslechněte si 35. vydání Hitu týdne tohoto roku. O pořadí všech songů rozhodujete vy, svými hlasy. Hlasování běží jako vždy až do pátku do 12:00, do té doby můžete rozhodnout o těch nejlepších hitech na Rádiu DAB Praha. Premiéra Hitu týdne je pak na programu vždy v neděli od 19:00, v repríze si pořad poslechnete v pondělí od 22:00 hodin nebo kdykoliv u nás na webu.

Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.