Hit týdne 30. 4. 2023

30. duben 2023

Hit týdne, novinky a největší hity. Calvin Harris & Ellie Goulding, David Stypka feat. Šimon Bilina, Jelen, Post Malone a další.

Calvin Harris a Ellie Goulding opět nenašli soupeře!

Popáté vyhráli Hit týdne se singlem Miracle a příští týden se rozhodne, jestli budou lepší, stejní nebo horší než legendární Depeche Mode s hitem Ghosts Again. Ten byl ve svém posledním týdnu No.2. Takže nás čeká dramatický souboj o letošní průběžnou jedničku!

Druzí jsou stejně jako před týdnem David Stypka a Šimon Bilina a píseň Nebreč, i trojka je domácí, bronz má kapela Jelen s novinkou Pálím.

Čtyřku znáte z 90’s, slavný sample Roberta Milese si vypůjčili britští Switch Disco a nazpívala Ella Henderson, na páté místo si pak povyskočil z No.12 nový Post Malone s Chemical.

Novinky a nasazené

Nejlepší novinka je na šestém místě – Miley Cyrus se singlem Jaded. Hned za ní poprvé na No.7 zabodoval Xindl X s trackem Smíšený pocity a skóre novinek uzavírají na desátém místě holandský DJ Olivere Heldens s australskou ikonou Kylie Minogue, jejich 10 Out Of 10 uzavírá nejlepší desítku.

V nasazených je to tentokrát přecpáno skvělými a veleúspěšnými hity těchto týdnů! Purple Disco Machine a Kungs, Diplo a Johnny Blue Skies a Dove Cameron, Divokej Bill, David Kushner, Calin Sebastian, Avril Lavigne a další a další čekají na každý hlas, který by je posunul o kousek výš, třeba až mezi nejlepší na Radiu Praha.

Poslechněte si 18. vydání Hitu týdne roku 2023. O pořadí všech songů rozhodujete vy, svými hlasy. Hlasování běží jako vždy až do pátku do 12:00, do té doby můžete rozhodnout o těch nejlepších hitech na Rádiu Praha. Premiéra Hitu týdne je pak na programu vždy v neděli od 19:00, v repríze si pořad poslechnete v pondělí od 22:00 hodin nebo kdykoliv u nás na webu.

Spustit audio