Hit týdne 31. 7. 2022

31. červenec 2022

Hit týdne, novinky a největší hity. Harry Styles, Calvin Harris, Justin Timberlake, Halsey & Pharrell Williams, Black Eyed Peas, Shakira, David Guetta a další.

Harry Styles poprvé jedničkou na Rádiu DAB Praha!

Jeho hit z poslední desky Harry’s House – Late Night Talking totiž poprvé triumfoval v naší hitparádě a číslem 1 bude minimálně do soboty 6. srpna.

Čtěte také

Na druhé místo se probili Black Eyed Peas, Shakira a David Guetta se singlem Don’t You Worry, ti ale povinně po šesti týdnech končí a žádné další umístění už nepřidají. Na třetí místo spadli šampióni předchozího vydání – Calvin Harris, Justin Timberlake, Halsey a Pharrell Williams s hitem Stay With Me tak berou jen bronz.

Na čtvrté místo si výrazně polepšila naše Lenny, hit Plastic Flowers o šetřílkovi, který dívce kupoval místo živých jen umělé kytky, skočil z 9. na 4. místo! A pátý je opět domácí song, Tomáš Klus a filmová píseň Štěstí z chystané komedie Přání k narozeninám.

Z novinek uspěla třeba osmá Lizzo a singl, který si vede výtečně po celém světě – About Damn Time, na 9. místo se dostala aktuálně nejhranější písnička italských rádií, kapela z Bergama Pinguini Tattici Nucleari s hitem Giovani Wannabe a i číslo 12 je z Itálie – Meduza a novinka Bad Memories s Jamesem Carterem, Elley Duhé a Fast Boyem.

Poslechněte si 31. vydání Hitu týdne tohoto roku. O pořadí všech songů rozhodujete vy, svými hlasy. Hlasování běží jako vždy až do pátku do 12:00, do té doby můžete rozhodnout o těch nejlepších hitech na Rádiu DAB Praha. Premiéra Hitu týdne je pak na programu vždy v neděli od 19:00, v repríze si pořad poslechnete v pondělí od 22:00 hodin nebo kdykoliv u nás na webu.

Spustit audio