Hit týdne 5. 3. 2023

5. březen 2023

Hit týdne, novinky a největší hity. Depeche Mode, LinaKaro, Kenny Rough, Robin Mood, P!nk a další.

Depeche Mode obhájili prvenství v Hitu týdne!

Ani potřetí za sebou nenašli Martin Gore a Dave Gahan konkurenci a s přehledem triumfovali v naší hitparádě s aktuální novinkou Ghosts Again z chystaného alba Memento Mori (24. března).

Svoje dosud nejlepší postavení opět vylepšili Karolína Přibylová a spol. – LinaKaro, Kenny Rough a Robin Mood, se svěží danceovkou Crazy In Lust. Minule byli třetí, teď jsou stříbrní, ale po šesti týdnech povinně končí. Bronzová skončila Pink s titulním songem posledního alba Trustfall, ten pro ni vytvořil Johnny McDaid ze slavných Snow Patrol.

Na čtvrtém místě se povinně loučí Rema a Selena Gomez s hitem Calm Down, i ten byl už šestkrát. Kapela Linkin Park poskočila na No.5 se znovuobjeveným trackem Lost. Šesté jsou naše želízka v ohni Eurovize – dívčí band Vesna a My Sister’s Crown, sedmá je pak nejlepší novinka Ava Max – One Of Us. Do desítky se z novinek dostali i retro Jonas Brothers s novinkou Wings.

V nasazených najdete třeba novinku nesmírně talentovaného Bensona Boonea, potom bývalého člena One Direction, který bude na Colours Of Ostrava – Nialla Horana, aktuální světové top hity od Libiancy, Coi Leray nebo Miguela.

Poslechněte si 10. vydání Hitu týdne roku 2023. O pořadí všech songů rozhodujete vy, svými hlasy. Hlasování běží jako vždy až do pátku do 12:00, do té doby můžete rozhodnout o těch nejlepších hitech na Rádiu Praha. Premiéra Hitu týdne je pak na programu vždy v neděli od 19:00, v repríze si pořad poslechnete v pondělí od 22:00 hodin nebo kdykoliv u nás na webu.

autor: Petr Jungmann
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.