Hit týdne 6. 3. 2022

6. březen 2022

Hit týdne, novinky a největší hity. Jax Jones feat. MNEK, George Ezra, Lucie Vondráčková feat. Raego, Purple Disco Machine & Sophie And The Giants a další.

Jax Jones a MNEK po týdenní přestávce opět No.1 na Rádiu DAB Praha!

Britské hvězdy Jax Jones a MNEK se po týdnu opět vrátili na vrchol Hitu týdne, novinka Where Did You Go? je tak potřetí číslem 1. Rozhodlo o tom Vaše hlasování do 10. kola.

Na druhé místo si pohoršil minulý vítěz, další Brit George Ezra. Singl Anyone For You je předzvěstí ohlášeného alba Gold Rush Kid. Na třetí místo si polepšili naši Lucie Vondráčková a Raego se singlem Tvoje Ex. Čtyřku udržela osvědčená spolupráce Purple Disco Machine a Sophie And The Giants, singl In The Dark aktuálně patří k nejhranějším hitům v evropském éteru. Na páté místo poskočili Topi, Robin Schulz, Nico Santos a legenda Paul Van Dyk s novou verzí jeho 20 let starého hitu In Your Arms (For An Angel).

V nasazených najdete tentokrát třeba ostře sledovaný singl, na kterém se spojila Camila Cabello s Edem Sheeranem, nový singl skupiny Chinaski nebo naši vycházející hvězdu Terezu Balonovou s novinkou Jsem.

Poslechněte si 10. vydání Hitu týdne tohoto roku. O pořadí všech songů rozhodujete vy, svými hlasy. Hlasování běží jako vždy až do pátku do 12:00, do té doby můžete rozhodnout o těch nejlepších hitech na Rádiu DAB Praha. Premiéra Hitu týdne je pak na programu vždy v neděli od 19:00, v repríze si pořad poslechnete v pondělí od 22:00 hodin nebo kdykoliv u nás na webu.

Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.