Kam dnes v Praze za kulturou

15. červenec 2009

Metropolitní léto hereckých osobností dnes nabízí představení Zdravý nemocný, a to od půl deváté na Vyšehradě a hru s názvem Půldruhé hodiny zpoždění od 19.00 v Divadle Palace...

Video s názvem Improvement, tedy zlepšení nebo vylepšení, představuje na výstavě pro Galerii hlavního města Prahy v Domě U Zlatého prstenu Adam Vačkář. Vzniklo v rámci projektu Start Up. Autor, který žije v Paříži a v Praze, oslovil bezdomovce, a za pomoci vizážistky, kostymérky a kadeřníka přeměnil jejich vzhled, za asistence filmových reflektorů, v "normální" lidi.

Výstavu, tentokrát především pro nejmenší posluchače, můžete vidět na Dražiského náměstí. Nepřeberné množství textilních hraček a kapsářů pro zdravé i postižené děti tam vystavují výtvarnice Ivana Kárníková a Olga Černohorská.

Pokud vás výstava zaujala, tak vězte, že je otevřená každý den od 10 do 21 hodin. Své ratolesti můžete vzít také na Pohádky pro nejmenší. Každu středu je hrají v zahradě Klubu Harfika v Praze 9. A co je na programu právě dnes? Malé divadélko Praha si připravilo pohádku O Palečkovi.

Spustit audio